Izvor: Telegraf/Svet arhiva vesti 23.04.2016

Horor: Mačetom zaklali profesora u Bangladešu

Telegraf 23.04.2016
Policija nije još idenfitikovala osumnjičene, ali obrazac napada podseća na ubistva koja su ranije izveli islamistički ekstremisti. Nepoznati napadači napali su mačetom danas jednog univerzitetskog profesora u Bangladešu nanevši mu smrtne povrede… »

Zapalio se ruski tanker: Drama u Kaspijskom moru!

Telegraf 23.04.2016
Posada je evakuisana, a u toku je akcija spasavanja. Ruski tanker pun nafte zapalio se u Kaspijskom moru, javlja RT. Kako prenosi ovaj mediji, posada je evakuisana, a u toku je akcija spasavanja. Incident se desio u vodama na granici sa Turkmenistanom… »

Priroda je uvek jača od čoveka: Ovih 5 najvećih prirodnih katastrofa uništile su svet i odnele 8 miliona života

Telegraf 23.04.2016
Od početka 20. veka "broj smrti od prirodnih katastrofa ostao je iznenađujuće konstantan. One u proseku odnose 50.000 života godišnje" Od početka 20. veka prirodne katastrofe odnele su osam miliona života, ili u proseku 50.000 godišnje… »

Uzbuna na letu 711 od Mančestera do njujorka: Detektovan dim, avion preusmeren u Irsku!

Telegraf 23.04.2016
Reč je o letu pakistanske aviokompanije Pakistan erlajns na liniji 711. Avion koji je leteo iz Mančestera u Njujork preusmeren je hitno na aerodrom u Irskoj par minuta posle poletanja. Kako prenose mediji, uzrok je dim koji je pokuljao iz jednog… »

FBI platio više od milion dolara za hakovanje ajfona napadača u San Bernardinu!

Telegraf 23.04.2016
I pored toga što je ova agencija platila hakovanje, nije otkriveno da li je to dovelo do saznanja korisnih informacija protiv ovog napadača. Direktor američkog federalnog istražnog biroa Džejms Komi izjavio je da je FBI platio million i 300 hiljada… »

Staford izgrizao bebu staru tri dana! Zver od 44 kg ubila novorođenče

Telegraf 23.04.2016
- Pas je reagovao na kašalj majke, mislio je da je ona ugrožena, skočio na krevet i izmasakrirao dete - rekao je policijski narednik koji je na čelu istrage. Američki stafordski terijer težak 44 kg nasmrt je izgrizao bebu staru tri dana koja je s… »

Masovno ubistvo u americi: Manijak iz pištolja ubio petoro ljudi, pa presudio sebi!

Telegraf 23.04.2016
Policija veruje da ih je Haus sve ubio nakon saznanja da žena hoće da se razvede od njega. Vlasti Džordžije objavile su da je petoro ljudi sinoć ubijeno u dve odvojene pucnjave na severoistoku te američke savezne države, a policija veruje da je… »

Putin stoji iza „panamskih papira“?! Ako je ovo istina, svet više nikad neće biti isti!

Telegraf 23.04.2016
Glavna "žrtva" skandala je ruski predsednik, i njegovi najbliži saradnici. Jasno, iza svega stoje CIA, Vašngton, Soroš... A šta ako bismo vam rekli da iza puštanja poverljivih dokumenata u medije stoji Kremlj? “Afera posle koje više ništa neće… »