Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 23.04.2016

Ejdan Tarner je miljenik dama

Večernje novosti 23.04.2016
Bi-Bi-Sijeva serija „Poldark” pobrala simpatije gledalaca. KADA se početkom 2015. godine Ejdan Tarner pojavio na ekranima u ulozi zgodnog Rosa Poldarka, osvojio je mnogobrojna ženska srca, srušio rekorde gledanosti u svetu i postao važna tema… »

Dremka na poslu

Večernje novosti 23.04.2016
Uvidevši negativne posledice na produktivnost, neki poslodavci su počeli da nude zaposlenima prostorije za odmor, u kojima mogu dremnuti pola sata. Prevrćete se u krevetu i ne možete da zaspite do ranih jutarnjih časova jer razmišljate o poslu, pa… »

Uzbudljivo veče u virtuelnom studiju

Večernje novosti 23.04.2016
Izborna noć biće specijalno dočekana gotovo na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom. IZBORNA noć biće specijalno dočekana gotovo na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Uzbudljivu izbornu noć najavljuje Javni servis Srbije sa… »

Koliko traje seks?

Večernje novosti 23.04.2016
Psiholog dr Brendan Zič nije ponudio odgovor na pitanje koliko treba da traje seks, ali ustanovio je realno stanje na terenu: penetracija traje od 33 sekunde do 44 minuta - u proseku, 5,4 minuta. Pitanje koliko bi trebalo da traje seks ne prestaje da… »

Tito je poslao Amerikance na Mesec!

Večernje novosti 23.04.2016
„TV novosti” na svetskoj premijeri filma „Hjustone, imamo problem!” na Trajbeki u Njujorku. U NEPOSREDNOJ blizini velelepnog tornja slobode, najvišeg nebodera u SAD, podignutog na mestu šeste zgrade Trgovinskog centra koja je zajedno s kulama… »

Kačketi: Kožni, teksas, militari...

Večernje novosti 23.04.2016
Kačket je pogodan za ljubitelje ležernog i sportskog stila, najvažnije je da pronađete model koji ide uz vaš oblik lica, a potom ga uskladite sa odećom i prilikom u kojoj ga nosite. Kačket je praktičan modni detalj, jer štiti od sunca i… »

Zašto imamo potrebu da budemo u pravu

Večernje novosti 23.04.2016
Mnogi ljudi veruju da je njihov način razmišljanja jedini dobar. U korenu je nesigurnost, a posledice opasne jer se udaljavamo od bližnjih i uskraćujemo sebi mogućnost napredovanja. Stara izreka kaže "Želiš li da budeš u pravu ili srećan?" Ali… »

Ivana Konstantinović: Navijanju nema mesta

Večernje novosti 23.04.2016
Ivana Konstantinović o specijalnoj emisiji „Izbori 2016” na TV B 92, novinarstvu, izazovima na terenu. JOŠ jedan „vanredni dan” odluke je pred nama. Trenutno vlada medijska tišina, ali televizijske kuće su se već uveliko pripremile za ono… »

Šargarepa: Izbegnite zelenu „kragnu“

Večernje novosti 23.04.2016
Šta treba znati pri gajenju šargarepe: Neželjen izgled korena nastaje zbog tvrdog zemljišta i nedovoljnog zalivanja. Šargarepa se na istom mestu gaji tek posle četiri godine. Na glinovitoj ilovači koren neće biti dovoljno gladak, na kamenitom… »

Fashion Selection: Čipka, svila, unikatan nakit

Večernje novosti 23.04.2016
Na revijama su mogli da se vide kreacije Suzane Perić, Bate Spasojevića, Milice Savatić Gojgić, Dijane janković.... NA tradicionalnoj modnoj manifestaciji Fashion Selection, revija Love Lion Suzane Perić privukla je pažnju zbog nove kolekcije za… »