Izvor: Vesti online/Zabava arhiva vesti 23.04.2016

VIDEO: Gastoz nasrnuo na Ružicu, jedva ga zadržali

Vesti online 23.04.2016
U rijaliti šou programima jednostavno ne može bez napada, pa je tako slučaj i sa "Parovima", gde je umalo došlo do brutalnog napada Nenada Marinkovića - Gastoza na na Ružicu Veljković. Do novog obračuna je došlo nakon što je voditeljka Bojana… »

Starlete "zakrvile" zbog Cecinog sina

Vesti online 23.04.2016
Ava Karabatić i Tijana Ajfon nekada su bile dobre ddrugarice, a sada su ljute protivnice. Starlete se do te mere ne podnose, da ne biraju ni vreme ni mesto kada će se posvađati. Tako su u četvrtak uveče "zaratile" u kafani i to zbog Veljka… »

FOTO: Kolarov obnažen kao starleta!

Vesti online 23.04.2016
Fudbaler Mančester Sitija Aleksandar Kolarov objavio je obnaženu fotografiju na svom Instagram profilu. Bio je samo u donjem vešu, a komentar mu je bio "Ha ha ha". Šta je hteo da kaže ovom slikom? A photo posted by Aleksandar Kolarov… »

VIDEO: Njemu su svi aplaudirali 10 minuta posle ove pesme

Vesti online 23.04.2016
Marko Bošnjak (11) je oduševio žiri, kao i publiku kada je otpevao pesmu od pokojnog Luisa "Ne kuni, ne ruži me majko". Nakon što je otpevao pesmu publika je aplaudirala skoro 10 minuta, a onda je žiri dao svoj sud. - Publika je svojim ovacvijama… »

Ova glumica je priznala: Prelazim u islam!

Vesti online 23.04.2016
Američka glumica Lindzi Lohan nedavno je snimljena kako pod rukom nosi Kuran, nakon čega su usledile spekulacije da bi mogla da pređe u islam. Danas je u intervjuu za britanski "San" potvrdila da izučava religiju. - Ja sam veoma duhovna osoba i… »

Da li je svemir stvaran ili je samo kreacija nekih drugih stvorenja?

Vesti online 23.04.2016
Na ovogodišnjoj Memorijalnoj debati "Isak Asimov", koja se održala u Prirodnjačkom muzeju u Njujorku, postavljeno je pitanje da li je svemir zapravo samo simulacija. I dok su mišljenja pojedinih naučnika bila prilično utešna, razmišljanja ostalih… »

Suzina škola: Kad je sav obrijan i nalickan, znajte da vas vara

Vesti online 23.04.2016
Čuvela loto devojka Suzana Mančić nikada nije brinula o tome da li su joj muškarci verni, ali kako kaže, varalicu možete prepoznati na kilometar, samo ako obratite pažnju na njegovo ponašanje. Voditeljka smatra da se muškarac ponaša drugačije… »

VIDEO: Ona je priznala da je "dr*ala" Ružici?

Vesti online 23.04.2016
Kako to obično biva u Parovima, u jednoj od svađa, Gastoz je ko iz vedra neba izjavio da Dalila seksualno zadovoljava Ružicu. - Kaži Dalila! Kaži! - insistirao je Gastoz da dobije priznanje. - Drkam i drkaću! - odgovorila je teatralno Dalila, a… »

Ustaše ne žele "orgije četničkih folk pevača": Ako ONA peva, biće krvi!

Vesti online 23.04.2016
Najavljeni subotnji nastup srpske pevačice Jelene Vučković u Šibeniku, izazvao je oštre reakcije udruženja hrvatskih branitelja, i sukob sa vlasnikom kluba u kome je nastup planiran. Naime, predsednici četiri šibenička braniteljska udruženja… »

VIDEO: Vlado Georgiev "istukao" Ivana Ivanovića usred emisije

Vesti online 23.04.2016
Neki štosevi Ivana Ivanovića su njegovog ovonedeljnog gosta Vlada Georgieva do suza nasmejali, a zbog jednog je posegnuo i za "oružjem" - jastukom. Naime, Ivanović je u čast pevača Vlade Georgieva svoju poznatu rubriku Fun facts promenio u Sad facts… »