Izvor: Vrele gume arhiva vesti 23.04.2016

Rosi poput „tornada" odnosi pol poziciju u Herezu

Vrele gume 23.04.2016
Fenomenalni Valentino Rosi, na sutrašnjoj Velikoj nagradi Španije startovaće sa pol pozicije . Yamahin vozač je tokom trećeg treninga nagovestio da bi mogao zabeležiti prvu pol poziciju u ovoj sezoni. Popularni „Doktor“, preoteo je prvo startno… »

BMW X7

Vrele gume 23.04.2016
BMW želi da ima model koji će se staviti naspram Mercedes-Benza GLS i Land Rover Range Rovera. To je zadatak budućeg X7, a sada su pred nama nezvanične slike novog modela. Kao što je poznato, Bavarci već sada rade na novoj generaciji X5, koja će… »

Valentino Rosi i njegova „doktorska posla"

Vrele gume 23.04.2016
Yamaha YZR-M1 nastavlja dominaciju i nameće se kao najbrži motocikl tokom prva tri treninga u Herezu. Na veliko odušvljenje Rosijevih fanova, na trećem treningu, najbrža „M jedinica" bila je ona sa brojem 46 , kojom pilotira legendarni „Doktor"… »

Najveći oldtajmer skup u regionu

Vrele gume 23.04.2016
Iskoristite današnje lepo vreme i posetite 10. jubilarni godišnji skup Udruženja istoričara automobilizma koji se održava na platou ispred Muzeja istorije Jugoslavije (bivši Muzej 25. maj). Očekuje se da će na ovom najvećem skupu oldtajmera u… »

Lorenco nastavlja u istom tempu

Vrele gume 23.04.2016
Kao i prvi, tako je i drugi nezvanični trening za Veliku nagradu Španije, protekao u dominaciji aktuelnog branioca šampionske titule Horhe Lorenca. Španski motociklista, sa lakoćom je ponovo postavio najbolje vreme i ako mu je Mark Markez disao za… »

BMW Motorrad Srbija – otvaranje moto sezone

Vrele gume 23.04.2016
Svakim danom vreme je sve lepše i toplije, što nam pruža mogućnost da na ulice izvezemo naše ljubimce na dva točka i uživamo u vožnji. Praktično, nova moto sezona je počela, a BMW Motorrad Srbija iskoristila je priliku da oraganizuje invent , na… »

Jaguar Mark X

Vrele gume 23.04.2016
Kada je predstavljen 1961. godine, veliki Jaguar Mark X je bio jedan od savremenijih luksuznih automobila na svetu. Sa maksimalnom brzinom od preko 200 km/h i atraktivnim dizajnom, Mark X je, barem na papiru, delovao kao veliki pobednik protiv glavnog… »