Hronika arhiva vesti 25.04.2016

Uhapšen još jedan osumnjičeni za ubistvo navijača

Radio 021 25.04.2016
Čačanska policija saopštila je da je uhapsila Čačanina N. K. (22), za kojim je tragala dva dana, zbog učestvovanja u tuči navijača Crvene zvezde i Borca na gradskom trgu u Čačku u kojoj je ubijen Aleksandar Jaćimović (21). Policija je pre dva… »

Suđenje Miškoviću - danas ponovo veštaci

B92 25.04.2016
Beograd -- U Specijalnom sudu u Beogradu danas će ponovnim ispitivanjem veštaka biti nastavljeno suđenje vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću. On je optužen za utaju poreza i navodno izvlačenje para iz putarskih preduzeća. Sud je na… »

Vranje: Dvoje uhapšeno na granici u švercu izbeglica iz Sirije i Pakistana

Kurir 25.04.2016
VRANJE- Policija je u odvojenim akcijama uhapsila dve osobe osumnjičene za nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenja izbeglica na makedonsko - srpskoj granici. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju pronašli su u dve odvojene… »

Tuga Jelenine jane: Teta Nado, moje mame još nema, ali vratiće se ona!

Kurir 25.04.2016
Dovela sam unuku Mariju da se igra s Janom, dete je pričalo da ima najlepšu majku na svetu i da je čeka svaki dan. BEOGRAD - Posetila sam Marjanoviće u Borči sa unukom Marijom jer je želela da se igra s malom Janom. Bile smo tamo skoro četiri sata… »

(Kurir tv) filmska akcija 40 policajaca u Borči: Pogledajte kako su uhapšeni lopovi

Kurir 25.04.2016
BEOGRAD - U filmskoj akciji policije u Borči u nedelju veče uhapšeni su G.M. (34), S.A. (36) i D.I. (45). Kako navodi policija, kod osumnjičenih je pronađen sofisticirani alat za krađu vozila. Prema rečima očevidaca, trojica muškaraca pokušala… »

Ako sam ubio Jelenu nek me obese na terazijama: Zoran Marjanović se kune da nije kriv!

Kurir 25.04.2016
Marjanović je čak ponudio da ga osude na najtežu kaznu ako se utvrdi da je kriv. Zoran Marjanović, suprug tokom saslušanja u policiji uporno je insistirao na tome da nije ubica i da nema nikakve veze sa zločinom, On je čak ponudio da ga osude na… »

Novosađanin poginuo u Podgorici

Dnevnik 25.04.2016
U udesu koji se danas posle podne desio u podgoričkom naselju Zlatica, nedaleko od hotela „Holidej”, poginuo je Mile Vezmar (62) iz Novog Sada. Vezmar je upravljao „mercedesom”, a u vozilu je s njim bila i njegova supruga Mara Vezmar, koja je… »

Novi napad na Srbe: Pucano na kuću Slaviše Ristića, kandidata za poslanika Skupštine Srbije!

Pravda 25.04.2016
ZUBIN POTOK - Kandidat za narodnog poslanika u Skupštini Srbije Slaviša Ristić izjavio je da su nepoznate osobe sinoć pucale iz automatskog oružja na njegovu kuću u selu Jagnjenica, kod Zubinog Potoka na severu Kosova, ali da na sreću niko nije… »

Zaplena na batrovcima: Sprečen šverc 30.000 franaka

Kurir 25.04.2016
BEOGRAD - Carinici su na graničnom prelazu Batrovci sprečili pokušaj ilegalnog unosa 30.000 franaka u Srbiju. Kako se navodi, u pitanju je akcija carinika iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja koji su 23. aprila oko 9 sati zaustavili putnički… »

Novosti saznaju Sedam krivičnih prijava zbog falš potpisa

Večernje novosti 25.04.2016
Policija je podnela krivične prijave protiv sedam osoba zbog falsifikovanih pečata na izbornim listama predatim Republičkoj izbornoj komisiji. POLICIJA je, kako saznaju "Novosti", do sada podnela ukupno sedam krivičnih prijava zbog falsifikovanja… »