Izvor: Beta video arhiva vesti 25.04.2016

Saradnja opozicionih stranaka na izmeni izbornog zakona

Beta video 25.04.2016
BEOGRAD - Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić je kazala da su izborni proces obeležile brojne neregularnosti koje su uticale na slobodno opredeljivanje gradjana i navela da su pozivani fantomski birači, kao i umrli birači. Ona je rekla da će osnovu… »

RIK: SNS 131 mandat, u parlamentu i pet manjinskih staranka

Beta video 25.04.2016
BEOGRAD - Predsednik RIK-a Dejan Djurdjević saopštio je danas je danas da ako ostanu ovakvi rezultati, SNS bi dobila 131 mandat, SPS 30, SRS 21, po 16 mandata dobili bi DS i Dosta je bilo, a po 13 Dveri-DSS i koalicija SDS-LDP-LSV.… »

Kocijančić: Brisel veruje da će Srbija nastaviti evropski put

Beta video 25.04.2016
BRISEL- Evropska komisija veruje da će Srbija i sa novom vladom nastaviti put ka Evropskoj uniji, izjavila je danas u Briselu portparolka visoke predstavnice EU Maja Kocijančič. Na pitanje da prokomentariše izbore u Srbij, ona je rekla da Evropska… »

Obeležavanje Dana ANZAK-a

Beta video 25.04.2016
SIDNEJ/OKLAND ČANAKALE– Australija i Novi Zeland obeležili su danas Dan Anzak-a dan sećanja na borce australijsko-novozelandskog korpusa koji su se borili protiv Otomanske imperije u Prvom svetskom ratu komemorativnim ceremonijama koje su odžane u… »

Rašković Ivić: Formiran tim koji će se baviti analizom izbornog materijala

Beta video 25.04.2016
BEOGRAD - Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da su podaci RIK na osnovu 98,06 obradjenih biračkih mesta potvrdili da su opozicione liste Dveri-DSS, koalicija SDS-LDP i pokret Dosta je bilo izborile mesto u parlamentu i da je… »

Vučić: Izbori protekli u mirnoj i demokratskoj atmosferi

Beta video 25.04.2016
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u razgovoru sa amabasadorom Velike Britanije u Beogradu Denisom Kifom da je zadovoljan što su izbori u nedelju protekli u mirnoj i demokratskoj atmosferi. (pokrivalice)… »

Uhapšeni zbog kradje vozila

Beta video 25.04.2016
BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je danas da je policija uhapsila tri osobe zbog sumnje da su u beogradskom naselju Borča pokušali da ukradu džip ``rendž rover``. Uhapšeni su G. M. (34), S. A. (36) i D. I. (45).Policija… »

Sedmoro ubijeno u samoubilačkom napadu na šiitski mauzolej kod Damaska

Beta video 25.04.2016
DAMASK - Najmanje sedam osoba je ubijeno, a oko dvadeset povredjeno danas u napadu automobilom bombom blizu čuvenog šiitskog svetilišta Zajeda Zeinab u južnom predgradju Damaska. (pokrivalice)… »

Obradović Već danas kreće sa radom naš pravni tim

Beta video 25.04.2016
BEOGRAD - Lider pokreta Dveri Boško Obradović rekao je da već danas „kreće sa radom naš zajednički pravni tim i on će, kako se bude sastajao, tako obaveštavati javnost. Želimo da ova tematika jednom za svagda bude zaustavljena i obavezujemo se… »

Obradović: Predali smo zahtev RIK-u za pristup kompletnogm izbornom materijalu

Beta video 25.04.2016
BEOGRAD - Lider pokreta Dveri Boško Obradović rekao je da su ove stranke jutros predale zahtev RIK-u da im dozvole pristup kompletnom izbornom materijalu i svim zapisnicima, kako bi još jednom utvrdili sve nepravilnosti ovog izbornog procesa.… »