Izvor: Dnevnik arhiva vesti 25.04.2016

Nasilnicima se hitno izriču mere i udaljavaju se iz stana

Dnevnik 25.04.2016
U toku je javna rasprava o prednacrtu zakona o sprečavanju nasilja u porodici, koji je sačinilo Ministarstvo pravde Srbije. Dokument bi trebalo da uredi postupanje državnih i drugih organa. i hitne mere za sprečavanje nasilja u porodici, suzbijanje… »

Vojvođanska lige: Gradski derbi bez odluke

Dnevnik 25.04.2016
Posle velike borbe i po veoma teškim uslovima za igru gradski rivali podelili su plen. Kabel je remijem ostao neporažena ekipa ovoga proleća. Novi Sad – Srem Kabel - Crvena zvezda 1:1 (1:1) NOVI SAD:Igralište Kabela, gledalaca 200, sudija: Svrkota… »

Upecali skoro tonu šarana

Dnevnik 25.04.2016
MARTONOŠ: Na sportskom jezeru Sarvaš kod Martonoša na drugom „Kup feder tim Horgoš”, koji su priredili pecaroši iz Horgoša, u nedelju se po prohladnom i vetrovitom vremenu okupilo 40 pecaroša. iz naše zemlje i susedne Mađarske, koji su… »

Traže se vozači, pekari, mesari, bravari...

Dnevnik 25.04.2016
ŠIMANOVCI: Prvi u nizu sajmova zapošljavanja planiranih u ovoj godini na području Sremskog okruga održan je u Šimanovcima, u organizaciji NSZ Sremska Mitrovica i opštine Pećinci. Na sajmu je učestovalo više od 20 poslodavaca uglavnom sa… »

Sremska liga: Belegišani u šestoj brzini

Dnevnik 25.04.2016
Ljukovčani, nisu pružili otpor lideru, kako su najavljivali.Baš naprotiv, domaćini, su ih prosto razbili, Hajduk Podunavac - Ljukovo 6:0 (1:0) BELEGIŠ: Stadion Podunavca, gledalaca 100, sudija Stanojčev (Irig).Strelci: Strainović u 23.i 49… »

Bivši predsednici Poljske stali na stranu EU protiv Dude

Dnevnik 25.04.2016
VARŠAVA: Tri bivša predsednika Poljske optužili su aktualnu vlast - desničarske konzervativne stranke - da ugrožava ustav, pozivajući Poljake da "odbrane demokratiju", objavljeno je danas u zajedničkom saopštenju. Bivši predsednici Leh Valensa… »

SZO: Smanjuje se broj zaraženih virusom Zika

Dnevnik 25.04.2016
PARIZ: Svetska zdravstvena organizacija (SZO) potvrdila je danas da se smanjuje broj zaraženih Zika virusom u Brazilu. "Epidemija Zike je definitivno u opadanju u Brazilu", potvrdio je danas zvaničnik SZO. "Osim u Brazilu, epidemija ima tendenciju… »