Izvor: iKragujevac arhiva vesti 25.04.2016

SNS osvojila ubedljivu pobedu u Topoli!

iKragujevac 25.04.2016
Izborna lista "Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje", pored grada Kragujevca, osvojila je najviše glasova u većini opština u Šumadiji. Ubedljivu pobeda ostvarena je u Topoli gde je lista "Aleksandar Vučić – Dragan Jovanović – Topola… »

U toku sednica predsedništva SNS: Vučić bira s kim će da formira vladu!

iKragujevac 25.04.2016
Republička izborna komisija saopštila je da je na osnovu 97,46 odsto obrađenih biračkih mesta Koalicija "Aleksandar Vučić - Srbija osvojila 48,25 odsto glasova. Prema poslednjim preliminarnim rezultatima u Skupštinu Srbije, pored SNS ulaze i… »

Predsednik Tomislav Nikolić čestitao Radomiru Nikoliću na izbornom reziltatu

iKragujevac 25.04.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić kasno sinoć stigao je u Kragujevac kako bi svom sinu Radomiru Nikoliću čestitao izborne rezultate. Radomir Nikolić se, pošto je u stranci dočekao oca, zahvalio svim aktivistima koji su se od osnivanja SNS borili… »

Nedeljni horoskop 25.04.2016. - 01.05.2016.

iKragujevac 25.04.2016
OVAN Delujete vrlo ambiciozno i zahtevno, tako da svima postaje jasno da ne zelite da neko remeti ili usporava Vase poslovne planove. Ulazete veliku energiju u razlicite ciljeve i ne dozvoljavate da neko kritikuje Vas nacin rada. Umesto da favorizujete… »

Metabolizam se usporava: Kako da se hranite u kojim godinama?!

iKragujevac 25.04.2016
Da se starenjem metabolizam usporava činjenica je na koju se može uticati jednostavnim promenama navika u određenim godinama. Pročitajte u nastavku kako bi trebalo da se hranite u skladu s vašom životnom dobi kako bi ubrzali vaš metabolizam i na… »

Izložba Petra Omčikusa u Kragujevcu

iKragujevac 25.04.2016
Jednog od najvećih živih slikara sa naših prostora Petra Omčikusu uživo je upoznala kragujevačka publika. Galerija Rima, priredila je izložbu njegovih dela iz različitih perioda slikarskog sazrevanja. Dobro postavljena celina, sa radovima… »

Ishrana prema krvnoj grupi: Saznajte šta odgovara vašem telu

iKragujevac 25.04.2016
Šta i kako jesti u odnosu na krvnu grupu koju imate, predmet je interesa jednog lekara koji je izradio poseban plan ishrane za pojedine grupe. Lekar Peter J. D’Adamo uveren je kako zdravlje možemo znatno poboljšati ako ishranu prilagodimo svojoj… »

JAVNI POZIV za dodelu podsticajnih sredstva za nabavku priključnih mašina i opreme na teritoriji grada Kragujevca

iKragujevac 25.04.2016
Gradsko veće, na osnovu Odluke o raspisivanju javnog poziva za dodelu podsticajnih sredstva za nabavku priključnih mašina i opreme na teritoriji grada Kragujevca za 2016. godinu, objavljuje JAVNI POZIV za dodelu podsticajnih sredstva za nabavku… »

Kao u američkim filmovima: Policija udarila u bankinu, lopovi pobegli!

iKragujevac 25.04.2016
Par muškaraca su u subotu posle ponoći krali gorivo iz šlepera na parkingu pumpe u Lapovu. Oni se terete da su, koristeći noć, na parkingu benzinske stanice u Lapovu iz šlepera krali gorivo, dok su radnici spavali, što je kradljivcima goriva… »

Najnovija vest: Oboren motociklista u Zmaj Jovinoj ulici

iKragujevac 25.04.2016
Nesreća se dogodila pre 2 sata kada je motociklista oboren u Zmaj Jovinoj ulici. Saobraćaj u ovom delu grada privremeno je bio obustavljen, na licu mesta je bila i hitna pomoć. Policija je izvršila uviđaj. Osim motocikliste, u saobraćajnoj nezgodi… »