Izvor: Kurir arhiva vesti 25.04.2016

(Foto) zevanje, umor i očaj Evo kako su Čeda, Boris i Pajtić reagovali kad su čuli izborni rezultat!

Kurir 25.04.2016
BEOGRAD - Posle izbornog dana u nedelju, opoziciju je čekala noć bez sna i puna neizvesnosti. Čekali su se zvanični rezultati RIK-a, a stranke su čekale da vide da li su prešli cenzus. Zabrinutost se videla i na licima lidera LDP-a i SDS-a Čedomira… »

Najluđa izborna priča: Izmišljen kandidat Preletačević osvojio 13 mandata, evo ko stoji iza njega!

Kurir 25.04.2016
MLADENOVAC - Danas svi bruje o njima - ko su momci koji stoje iza izmišljenog kandidata Ljubiše Preletačevića? Ovako su se predstavili pre mesec dana, dok još nisu znali da ih čeka ozbiljan posao u vidu 13 osvojenih mandata. "Reč je o fiktivnoj… »

Besana noć: Sastanak u sedištu DS trajao do sitnih sati, opozicija uverena da je prešla cenzus

Kurir 25.04.2016
BEOGRAD - Sastanak opozicionih stranka u sedištu DS trajao je do sitnih jutarnjih sati posle čega su se demokrate solidarisale i sa predstavnicima ostalih opozicionih stranaka uputile u sedište Republičke izborne komisije gde su doslovno dočekali… »

Stigli rezultati iz 8 beogradskih opština: Građani prestonice poverenje poklonili SNS

Kurir 25.04.2016
U osam od 17 beogradskih opština izbrojani su konačni rezultati. Većinu odborničkih mesta u 13 beogradskih opština preuzela je Srpska napredna stranka. Zanimljivo će biti na Novom Beogradu gde se čeka konačni partner Aleksandru Šapiću u… »

Sigurna pobeda: SDP Rasima Ljajića ubedljiva na lokalnim izborima u Novom Pazaru

Kurir 25.04.2016
Preliminarni rezultati lokalnih izbora pokazuju da je najviše glasova osvojila lista Za evropski Novi Pazar, okupljena oko Sandžačke demokratske partije (SDP) Rasima Ljajića. Prema podacima Gradske izborne komisije u Novom Pazaru pravo glasa… »

Mogerini i Han: Izbori u Srbiji su protekli u fer atmosferi

Kurir 25.04.2016
Mogerini i Han su naveli da ubedljiva pobeda donosi Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i njenom lideru Aleksandru Vučiću dodatnu odgovornost i izrazili su nadu da će se parlament konstituisati na vreme. BRISEL - Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku… »

RIK prebrojao 98,56: SNS osvojio 48,23, cenzus prešla cela opozicija, ukupno 11 partija!

Kurir 25.04.2016
BEOGRAD - Republička izborna komisija (RIK) saopštila je večeras da je na osnovu 98,56 odsto obradjenih biračkih mesta lista Aleksandar Vučić Srbija pobedjuje osvojila 48,23 odsto glasova a da u parlament ulazi ukupno još 11 partija, kolicija i… »

Završena sednica predsedništva SNS Vučić: Nova vlada posle 28.maja

Kurir 25.04.2016
BEOGRAD - Lider SNS Aleksandar Vučić posle sednice predsedništva koje je završeno oko 18.20 časova izjavio je, da je ponosan što su ovo bili najčistiji izbori, kao i da je veoma škrt na pozivima za pregovore o sastavu nove vlade. Vučić je u… »

CESID i crta: Na izborima je bilo neregularnosti, ali nije bilo izborne krađe

Kurir 25.04.2016
Programski direktor CESID-a Đorđe Vuković ocenjuje da je izborni proces u Srbiji daleko od zone poželjnog stanja i da je "na ivici prljavo-sive zone", ali smatra da se nepravilnosti ne mogu dovoditi u vezu sa tim da li će navedene stranke preći… »

Novi pakleni dan u Alepu: Pobunjenici ubili 19 civila, među njima troje dece

Kurir 25.04.2016
Najmanje 19 civila je danas ubijeno, a 120 ranjeno kada su pobunjenici granatirali delove Alepa koji se nalaze pod kontrolom snaga sirijske vlade, saopštila je opoziciona sirijska Opservatorija za ljudska prava. Šef Opservatorije, sa sedištem u… »