Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 25.04.2016

Pokrajinski izbori: Prvi preliminarni rezultati tek kasno popodne

Moj Novi Sad 25.04.2016
Pokrajinska izborna komisija (PIK) još ne može da objavi preliminarne rezultate izbora za Skupštinu Vojvodine, jer je do sada samo sedam opština dostavilo potrebni izborni materijal, rečeno je jutros u PIK-u. Prema podacima Srpske napredne stranke… »

Izbori u Mladenovcu: Lista koju predvodi izmišljeni lik odmah iza Vučićeve (VIDEO)

Moj Novi Sad 25.04.2016
Izborna lista "Beli – Samo jako – Luka Maksimović" osvojila je 21,1 odsto glasova na lokalnim izborima u Mladenovcu. Lista koju predvodi izmišljeni lik Ljubiša Preletačević Beli zauzela je drugu poziciju u beogradskoj opštini Mladenovac, iza… »

RIK: Ovako će izgledati novi saziv Skupštine Srbije

Moj Novi Sad 25.04.2016
Srpski parlament u novom sazivu imaće više stranaka raznovrsnije orijentacije, s velikim povratkom partija desnice, ali i najvećim iznađenjem ovih izbora - poslanicima Pokreta "Dosta je bilo" Saše Radulovića, koji po prvi put ulaze u parlament. RIK… »

Lokalni izbori: SNS i dalje prvi u Novom Sadu, Radulović drugi

Moj Novi Sad 25.04.2016
Na izborima u Novom Sadu nije bilo većih iznenađenja, a naprednjaci su i u prestonici Vojvodine bili ubedljivi. Objavljeni jutros u 8 časova, podaci Gradske izborne komisije sa 128 od 197 biračkih mesta, pokazuju da je SNS osvojio 40,56 % glasova, a… »

Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođeno 50 beba

Moj Novi Sad 25.04.2016
U Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od petka u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su: TROJKE: Katalin Bjeljac iz Hetina (dva dečaka i devojčica). BLIZANCI: Maja Savatović iz Novog Sada (dečak i devojčica) i Jelena… »

Pušten u rad semafor na raskrsnici Bulevara Evrope i Proleterske ulice

Moj Novi Sad 25.04.2016
JP "Zavod za izgradnju grada" obaveštava javnost da će danas, 25. aprila, privremeni semafor na raskrsnici Bulevara Evrope i Proleterske ulice biti pušten u režim redovnog rada. Iz ovog javnog preduzeća apeluju na vozače i sve učesnike u… »

Promocija monografije o Novom Sadu

Moj Novi Sad 25.04.2016
Promocija monografije "Novi Sad" održaće se u utorak, 26. aprila u prostorijama Društva ljubitelja cveća i zelenila, u Zmaj Jovinoj 3/I. O knjizi će govoriti predstavnica izdavačke kuće "Studio Bečkerek" Duga Radovanov, autor tekstova mr Siniša… »

Sutra obeležavanje godišnjice deportacije novosadskih Jevreja

Moj Novi Sad 25.04.2016
Jevrejska opština Novi Sad u utorak, 26. aprila sa početkom u 12 časova u Sinagogi obeležiće 72. godinu od deportacije novosadskih i bačkih Jevreja u zloglasne logore, a najviše u Aušvic. Komemorativni program počeće projekcijom filma "Transport… »

Opozicija osniva pravni tim za kontrolu izbornog materijala

Moj Novi Sad 25.04.2016
Predsednica Demokratske stranke Srbije, Sanda Rašković Ivić, rekla je posle sastanka opozicionih lidera da su poslednji podaci Republičke izborne komisije (RIK) potvrdili rezultate koje su tokom izborne noći saopštavale opozicione partije, a da su… »

Čanak: Snosim odgovornost za izborne rezultate

Moj Novi Sad 25.04.2016
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine izjavio je da je ta stranka na izborima postigla "prihvatljiv, ali ne i očekivani rezultat". - Kao što sam najavio, bilo je mnogo iznenadjenja na ovim izborima. Liga je pokazala prihvatljiv, ali ne i očekivani… »