Izvor: Prva arhiva vesti 25.04.2016

RIK: SNS 48,26, još šest preko cenzusa

Prva 25.04.2016
Najnoviji podaci Republičke izborne komisije na osnovu 94,44 odsto obrađenog materijala pokazuju da je SNS osvojila 48,26 odsto glasova. Koalicija Socijalitičke partije Srbije i Jedinstvene Srbije osvojila je 11,02 odsto, a Srpska radikalna stranka… »

Ideje za farbanje jaja: Tufne, stikeri, vosak...

Prva 25.04.2016
Do tufnica na jajima možete doći na dva načina... Za početak vam je potrebno kuvano jaje, preporučuje se da bude belo, ali ni ovo naše obično neće ništa lošije ispasti. Potrebna vam je i voda, sirće, boje za farbanje hrane tj. prehrambene boje… »

Trendi, sportski muški i ženski modeli u Legendu

Prva 25.04.2016
Upotpunite svoju prolećnu garderobu trendi modelima iz najnovije "Legend" kolekcije. Žena: Ukoliko elegancija nije Vaš izbor, dajemo primer kako možete da izgledate moderno i trendi i u sportskom izdanju. Iscepane farmerke ili Ripped jeans, poslednjih… »

Andrija: "Tata, ispuniću sve tvoje želje i opslužiću Mariju!"

Prva 25.04.2016
Dok Andrijina maćeha Marija pravi selfije u šok sobi i pozira pored maske za kiseonik, unezvereni Andrija leleče pored postelje svog oca. Kad shvati da će sve biti u redu, odlučuje da "malo" slaže maćehu u vezi sa očevim testamentom... Ali, to… »

Jedna od tri najbolje svetske funkcionalne vode izvire u Srbiji

Prva 25.04.2016
U bajkovitoj prirodi sela Veluće izvire voda vašeg srca. Stalna potreba da se bude u centru zbivanja i da se redovno izveštava čini novinarstvo jednom od najstresnijih profesija. Stres ometa rad celog organizma i ne dozvoljava mu da normalno… »

Domaćice, spremite se - u kuhinju ulazi Ana Bebić!

Prva 25.04.2016
Uvek nasmejana i raspoložena, pevačica Ana Bebić, otkrila je u današnjem izdanju emisije Praktična žena da je veliki gurman i da obožava da kuva! Specijalno za ovu priliku, Ana je uz podršku voditeljke Nataše Pavlović, pripremala dalmatinsku… »

Najveća ljubav Meril Strip je najtužnija priča o "Lovcu na jelene"

Prva 25.04.2016
Ovo je priča koju poznata glumica nikada nije ispričala u javnosti. Pre nego što je Meril Strip postala jedna od najvećih glumica svoje generacije, doživela je tragičan gubitak. Ljubav njenog života je preminula od raka. Kada je upoznala glumca… »

17 saveta za mame devojčica

Prva 25.04.2016
Odnos majki i ćerki je poseban i drugačiji - pun ljubavi, topline i vrednosti koje nije uvek lako opisati. Evo nekih najvrednijih saveta koje su mame devojčica izdvojile... Svaka mama na svetu je nečija ćerka, a upravo to je možda i razlog zašto… »

U poslednjoj nedelji aprila Vage su na meti tračeva, Strelčevi na korak od loših emotivnih izbora!

Prva 25.04.2016
Šta za sedmicu od 25. aprila predviđaju astrolozi, saznajte. Na kom planu vam cvetaju ruže, a na kom vas vrebaju opasnosti. OVAN POSAO: Moguće je da ste prinuđeni da se na neki način vratite na finansijske probleme koji su vas opterećivali u… »

Biković u uniformi, pa još kod Mihalkova!

Prva 25.04.2016
Kad se Miloš Biković (28) obratio slavnom režiseru Nikiti Mihalkovu (70), s neizmernom željom da ga uzme pod svoje okrilje, nije ni sanjao da će dobiti poziv za kasting. Izabran je za ulogu jednog od ruskih oficira u drami „Sunčanica”, za koju… »