Izvor: Radio sto plus arhiva vesti 25.04.2016

Novi Pazar: GIK objavila rezultate

Radio sto plus 25.04.2016
Gradska izborna komisija (GIK) objavila je danas preliminarne rezultate na lokalnim izborima u Novom Pazaru na osnovu kojih je najviše glasova u ovom gradu osvojila koalicija predvođena Sandžačkom demokratskom partijom. Ova stranka dobila je podršku… »

OIK Sjenice: Najviše glasova za SDA Sandžaka

Radio sto plus 25.04.2016
Prema preliminarnim rezultatima opštinske izborne komisije najviše glasova na lokalnim izborima u Sjenici osvojila je Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka, ali konačna raspodela mandata će biti poznata nakon ponavljanja glasanja na tri biračka… »

Zukorlić: Dobijeni glasovi su nam dali optimizam

Radio sto plus 25.04.2016
Nosilac liste “ Za pomirenje” Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka (BDZS) Muamer Zukorlić izrazio je danas zadovoljstvo ostavernim rezultatima na parlamentarnim i lokalnim izborima u Srbiji, koji su protekli bez značajnih incidenata i… »

Đerlek: Tri odbornička mesta veliki uspeh

Radio sto plus 25.04.2016
Predsednik Sandžačke narodne partije (SNP) Mirsad Đerlek izjavio je danas da je zadovoljan podrškom birača koju je njegova stranka dobila na lokalnim izborima u Novom Pazaru i da su tri osvojena mandata u Skupštini grada veliki uspeh. On je na… »

Hodžić: Mnogi su bili usmereni da nam obore cenzus

Radio sto plus 25.04.2016
Predsenik Udruženja gradjana Novi pokret Rešad Hodžić rekao je danas da je očekivao da će ih na lokalnim izborima u Novom Pazaru podržati više ljudi koji su prepoznali njihov cilj. Hodžić je na konferenciji za novinare ocenio da je većina… »

Oblačno i hladno, ponegde s kišom

Radio sto plus 25.04.2016
U Srbiji će danas biti oblačno i hladno vreme, mestimično s kišom, uz slab do umeren vetar i temperaturu do 13 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Na planinama će mestimično biti sneg, uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača… »

Izrael da zaustavi posete Jevreja Brdu hrama u Jerusalimu

Radio sto plus 25.04.2016
Jordanska vlada upozorila je danas Izrael da će se suočiti s "ozbiljnim posledicama" ako i dalje bude dopuštao Jevrejima da posećuju Brdo hrama, gde se nalazi džamija Al Aksa, treća po značaju u islamu. Hašemitska Kraljevina Jordan je čuvar tog… »

Predstavljen novi logo OI 2020.

Radio sto plus 25.04.2016
Organizatori Olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine predstavili su danas novi logo Igara. Autor pobedničkog logoa je japanski dizajner Asao Tokoro. Logo je prstenastog oblika i ima motiv šahovskog polja, sa belim poljima i sa tri varijante indigo… »