Izvor: RT Kragujevac arhiva vesti 25.04.2016

RIK: SNS osvojio 48,28 odsto glasova

RT Kragujevac 25.04.2016
Republička izborna komisija saopštila je jutros da je na osnovu 96,23 odsto obrađenih biračkih mesta Koalicija "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" osvojila 48,28 odsto glasova. Prema poslednjim preliminarnim rezultatima u Skupštinu Srbije, pored… »

GIK: Najviše glasova za SNS

RT Kragujevac 25.04.2016
Najveću podršku građana na lokalnim izborima u Kragujevcu dobila je lista "Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje" sa 34,8 odsto glasova. Sledi lista "Veroljub Verko Stevanović-Zajedno za Kragujevac (DS, ZZS)" sa 21,74 odsto glasova, dok je lista "Ivica… »

Vučić: Nova vlada krajem maja

RT Kragujevac 25.04.2016
Iako će Srpska napredna stranka u budućem sazivu repuličkog parlamenta imati natpolovičnu većinu, predsednik SNS Aleksandar Vučić ne isključuje mogućnost formiranja postizbore koalicije. To je bila jedna od tema današnje sednice Predsedništva… »

Kragujevački političari o rezultatima izbora

RT Kragujevac 25.04.2016
U stranačkim odborima različito komentarišu rezultate lokalnih izbora. U Srpskoj naprednoj stranci ocenjuju da su rezultati potvrda rada gradske vlasti u prethodnih godinu i po dana. Demokrate kažu da ne mogu biti zavdovoljne rezultatom, dok… »

Pad pritiska i povremeno bez vode

RT Kragujevac 25.04.2016
Zbog radova na remontu trafostanice, koje izvodi "Elektrošumadija", sutra od 09 do 13 sati, doći će do pada pritiska i povremenog nestanka vode potrošačima u Jovanovcu i Cvetojevcu. Mole se potrošači da obezbede vodu za neophodne potrebe. Prilikom… »

Izložba Petra Omčikusa

RT Kragujevac 25.04.2016
Jednog od najvećih živih slikara sa naših prostora Petra Omčikusu uživo je upoznala kragujevačka publika. Galerija Rima, priredila je izložbu njegovih dela iz različitih perioda slikarskog sazrevanja. Dobro postavljena celina, sa radovima… »

Edukacija o zaštiti dece predškolskog uzrasta

RT Kragujevac 25.04.2016
U Domu zdravlja u Kragujevcu okupili su se predstavnici institucija i ustanova koje se bave zaštitom dece u predškolskim uzrastu, kako bi ojačali saradnju u cilju podrške razvoju u ranom detinjstvu. Reč je o projektu edukacije pedijatara koji traje… »