Izvor: Srbija danas/Društvo arhiva vesti 25.04.2016

Doktor Filgud: Fizički aktivna deca razvijaju radne navike i samodisciplinu

Srbija danas 25.04.2016
Da li je hleb neophodna namirnica? Da li deci zabranjivati slatkiše? Da li je neki sport nepovoljan po razvoj deteta? Da li deci smemo uvoditi dijete? U okviru akcije našeg portala , razgovarali smo sa doktorom Sašom Plećevićem, javnosti poznatijem… »

Na vašoj faci je sve zapisano: Crte lica govore kakva ste osoba - pronađite se i šokirajte se (foto)

Srbija danas 25.04.2016
Neće vam biti dobro koliko je istinito. Oblik lica i profila lica je ono što se prvo primetimo kada smo upoznati osobu. Fizionomija je znanost koja se bavi ljudskim karakteristikama na temelju vanjskog izgleda. Reč potiče iz grčke reči "physis" -… »

Moć! Pogledajte zašto je ova životinja jedna od najskupljih i najtraženijih na svetu! (video)

Srbija danas 25.04.2016
Zastrašujuće! Ovaj divlji afrički bivo se zove Horizon i vredi pravo bogatstvo. Zbog ogromnog raspona njegovih rogova od 1,5 metara važi za najtraženijeg u Južnoj Africi, i procenjen je na neverovatnih 8,5 miliona funti. Pored raspona rogova i… »

Istraživanje pokazalo: Žene po smrti supruga žive opuštenije i zdravije - udovci više pate

Srbija danas 25.04.2016
Rezultati novog ispitivanja delimično se razlikuju od ranije poznatih. Rezultati istraživanja naučnika sa Univerziteta u Padovi delimično su u suprotnosti s prethodnim koji su upućivali na to da brak ima pozitivan uticaj na zdravlje, da smanjuje… »

Divlji seks na metro stanici! Nisu mogli da obuzdaju strasti, pa se dohvatili pred svima! (video 18+)

Srbija danas 25.04.2016
U strogom centru grada, blizu ulice La Rambla, prolaznici su bili šokirani scenom koju su videli. S obzirom da nisu mogli da se obuzdaju, ovaj par odlučio je da ima seks na krcatoj metro-stanici u Barseloni. Oni su se pozicionirali na jednoj klupici… »

10 Godina u "drugom stanju": U stomaku je imao tumor od 13 kila i evo šta je danas sa njim (foto)

Srbija danas 25.04.2016
Slike su pomalo gadljive. Ima 33 godine i stomak težak 13 kilograma. Izgledao je kao da je u drugom stanju, ali umesto bebe u njemu je živeo tumor 10 godina. U poletku je bolest lečio lekovima, ali je stomak vremenom sve više rastao, pa je morao da se… »

Ovakvu masažu nikada niste probali: Čovek je "makljao" obolelog čekićem po leđima (video)

Srbija danas 25.04.2016
A da li biste je probali? Ovakvu vrstu masaže još niste videli. Ako se ovo uopšte može nazvati masažom. Verovatno ste svoju mlađu braću/sestre terali da vam sede na kičmi, ali vam sigurno nikada nije palo na pamet da vas neko "maklja" čekićem po… »

Ubrizgali su spermu u jaje - ono što je izrodilo je za nevericu (video)

Srbija danas 25.04.2016
Gadno ili fantastično? Nikada vam verovatno nije palo na pamet da ubrizgate spermu u bilo koju namirnicu, ali Rusi su bili dovoljno "blesavi" da to učine i to sa kokošijim jajem. Ubrizgali su čovekovu spermu u jaje i ostavili da odstoji 10 dana. Nakon… »

Sestre Jelene Marjanović: Morale smo da se vratimo obavezama, ali smo skrhane bolom

Srbija danas 25.04.2016
Velika tuga u porodici ubijene pevačice. Modna dizajnerka Maja Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene Marjanović, iako skrhana bolom, mora da se vrati poslovnim obavezama. Njene haljine su, naime, veoma tražene među maturantima pa je stoga… »

Šok uputstvo: Evo kako pravilno da bijete ženu (video)

Srbija danas 25.04.2016
Saudijski porodični terapeut je objavio video snimak putem kog objašnjava muškarcima kako da disciplinuju i tuku svoje žene. Bilo kakva ideja o tuči žena je za osudu! To je nedopustivo i sramno ponašanje muškaraca. Međutim, u raznim društvima i… »