Izvor: Srbija danas/Hronika arhiva vesti 25.04.2016

Još jedan Srbin otet u Libiji: Miroslava oteli lokalni kriminalci da bi tražili otkup

Srbija danas 25.04.2016
Ministarstvo je u stalnom kontaktu s libijskim vlastima i radimo sve da bi se ova situacija razrešila što pre. Srpski državljanin Miroslav T. (36) otet je pre tri dana u Libiji, kao radnik na naftnim poljima udaljenim 1.200 kilometara od Tripolija. -… »

Mučki zločin: Ubica je Jeleni prišao s leđa i omamio je hloroformom?!

Srbija danas 25.04.2016
Jelena Krsmanović Marjanović (33) iz Borče najpre je omamljena nekim jakim sredstvom, pa onda ubijena, najverovatnije motkom. Takođe se saznaje da je Jelena u početku pokušala da pruži otpor napadaču, ali ga nije grebala, već udarala stisnutih… »

Ubistvo u Šapcu: Mirko izboden kod gradskog parka

Srbija danas 25.04.2016
Kod velikog gradskog parka u Šapcu nešto posle 20 časova sa više uboda nožem ubijen je Mirko Frej (38) iz Šapca. Tom prilikom ranjena je još jedna osoba Ž. M, koja je ubrzo prebačena u bolnicu sa ubodnim ranama. Uskoro opširnije...… »

Jelenina majka ide sama na groblje: Kod Marjanovića, samo da bi videla unuku Janu?!

Srbija danas 25.04.2016
Zorica Krsmanović, po priči komšija, kontakt sa porodicom Marjanović ima samo zbog unuke Jane. Majka brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, Zorica Krsmanović želi da se što manje viđa sa članovima porodice Marjanović, pa je tako u… »

Uhapšen još jedan Čačanin zbog učestvovanja u tuči

Srbija danas 25.04.2016
Čačanska policija saopštila je danas da je uhapsila Čačanina N.K. (22), za kojim je tragala dva dana, zbog učestvovanja u tuči navijača Crvene zvezde i Borca na gradskom trgu u Čačku u kojoj je ubijen Aleksandar Jaćimović (21). Policija je pre… »

Zbog ubistva Aleksandra Jaćimovića: Preko hiljadu Čačana protestovalo na gradskom trgu

Srbija danas 25.04.2016
Više od hiljadu Čačana protestovalo je danas na gradskom trgu u centru Čačaka povodom ubistva Aleksandra Jaćimovića (21) u tuči navijača Crvene zvezde i Borca, zahtevajući od nadležnih da spreče nasilje. Građani, među kojima je bilo najviše… »

Sumnjiči se za brutalno ubistvo: Bakiću određen pritvor do 30 dana

Srbija danas 25.04.2016
Specijalni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Veliboru Bakiću (32) koji se sumnjiči da je čekajući odsluženje zatvorske kazne zbog ubistva Smaila Tarića, vršio iznude kao član organizovane kriminalne grupe. On je u petak popodne uhapšen… »

Veliki udarac istrazi: Tragovi ubistva u Borči najverovatnije uništeni!

Srbija danas 25.04.2016
Nevreme koje je juče pogodilo prestonicu samo je dodatno otežalo potragu za novima dokazima ubistva, koji su zbog jake kiše koja je padala satima možda i zauvek uništeni. Više od 200 policajaca i juče je neumorno pretraživalo nasip i okolinu u… »

Ispovest druga ubijenog Aleksandra: Otišao je do klupe, nije ni zakukao, samo je pao i umro

Srbija danas 25.04.2016
ČAČAK - Nikom se nije požalio da je uboden, nije ni zakukao. Sedeo je nakon tuče tri-četiri minuta na klupi na trgu i samo se srušio. Ovako o tragediji u Čačku priča njegov prijatelj, u kojoj je život izgubio Aleksandar Jaćimović (1995)… »

Napad u zubinom potoku: Nepoznate osobe pucale na kuću kandidata za narodnog poslanika

Srbija danas 25.04.2016
Policija na Kosovu potvrdila je danas da su nepoznate osobe pucale na kuću kandidata za narodnog poslanika u Skupštini Srbije Slaviše Ristiće u selu Jagnjenica, kod Zubinog Potoka na severu Kosova, da povređenih nije bilo, a slučaj je okarakterisan… »