Izvor: Srbija danas/Regioni arhiva vesti 25.04.2016

Protesti u Makedoniji jenjavaju: Pretpostavlja se da će uskoro biti obustavljeni

Srbija danas 25.04.2016
U Skoplju je večeras počeo još jedan u nizu protesta u organizaciji građanske inicijative "Protestujem", na kojima demonstranti traže povlačenje odluke predsednika Ðorđa Ivanova o aboliciji političara u aferi "prisluškivanje" i odlaganje… »

Sprema se revolucija u BiH! Prete blokadom svih institucija i graničnih prelaza

Srbija danas 25.04.2016
Ako ne donesu rezoluciju dobiće revoluciju - najavili su demobilisani borci. Demobilisani borci Armije BiH u Federaciji BiH najavili su danas da će podići "revoluciju", ako federalna vlada ne reši njihova egzistencijalna pitanja. - Ukoliko ne dođe do… »

Crna gora zavejana: Visina snežnog pokrivača i do 20 cm

Srbija danas 25.04.2016
Sneg, koji od jutros pada, na području kolašinske opštine dostigao je visinu od pet u gradu do 20 centimetara u nekoliko planinskih sela. Sneg za sada ne pričinjava teškoće u saobraćaju kako na lokalnim putevima tako ni na magistrali, poručili su… »

Strašan udes: Novosađanin poginuo u Podgorici

Srbija danas 25.04.2016
Novosađanin M.V. (62) poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći kod Podgorice, saopšteno je iz Operativno-komunikacionog centra crnogorske Uprave policije. Do nesreće, koja se dogodila u 15.20 časova na magistralnom putu ka Zlatici na ulazu u… »

Nesreća u Bugarskoj: Dvoje radnika poginulo od eksplozije u fabrici kalašnjikova!

Srbija danas 25.04.2016
Dvoje radnika poginulo je u bugarskom gradu Kazanlak od eksplozije i požara u pogonu vojne fabrike "Arsenal" koja proizvodi lokalnu verziju automatske puške kalašnjikov. Ovo je treća nesreća u fabrici "Arsenal" nakon njene privatizacije 1999. godine… »

Stravična nesreća! Automobilima sleteli u reku, za telima se traga!

Srbija danas 25.04.2016
U reku Vrbas juče su sletela dva automobila i traga se za dva lica koja su u trenutku nesreće upala u reku, rečeno je u banjalučkom Okružnom tužilaštvu. Nestali su Milica Kukić iz Laktaša i Milan Inđić iz Bijeljine koji su u dve različite… »

Neredi u Atini: Huligani napali policijsku stanicu

Srbija danas 25.04.2016
U sred bela dana. Grupa od četrdesetak maskiranih huligana napala je danas popodne bez povoda jednu policijsku stanicu u centru Atine i uspela da pobegne. Prolaznici su se razbežali čim su napadači bacili nekoliko "molotovljevih koktela" na zgradu u… »