Izvor: Vrele gume arhiva vesti 25.04.2016

Volkswagen T-Prime GTE concept

Vrele gume 25.04.2016
VW je za ovogodišnji sajam automobila u Pekingu pripremio koncept novog SUV vozila, koji je opisan kao jedan od najnaprednijih luksuznih SUV-ova na svetu. Volkswagen T-Prime GTE concept je po svemu sudeći buduća serijska verzija koja će u gami… »

10. Skup udruženja udruženja istoričara automobilizma

Vrele gume 25.04.2016
Plato ispred Muzeja Jugoslavije skoro bio je mali da u subotu 23. aprila ugosti “Najveće hitove” auto nostalgije sa ovih prostora. Entuzijasti koji se bave nezahvalnim poslom, beleženja nacionalne auto istorije kvalitetom svojih predavanja, podigli… »

Ljubičasta Regera u čast preminule rok zvezde Princea

Vrele gume 25.04.2016
Kao i mnogi drugi, čini se da je i Kristijan fon Kenigseg bio veliki fan Princea , rok legende koja je preminula prošlog četvrtka. Iste večeri, Koenigsegg je postavio na svojoj Facebook stranici ljubičasti CCXR, uz spomen „Ljubičasto – u… »

Renault Koleos u Pekingu

Vrele gume 25.04.2016
Nakon prošlonedeljne najave, Renault je otkrio novi Koleos, SUV iz D segementa na Salonu automobila u Pekingu. Novi model će igrati ulogu perjanice marke u Kini. Druga generacija Koleosa koristi isti dizajnerski jezik koji krasi nove modele Meganea i… »

Nemačka želi da poveća udeo električnih vozila u zemlji

Vrele gume 25.04.2016
Nemačka preuzima agresivne korake da poveća zahteve za električnim vozilima. Po Rojtersu, koalicija zakonodavaca priprema objavu desetogodišnjeg moratorijuma na poreze za električna vozila, kupljena pre 2020. godine. Dokument od osam stranica je… »

Istražitelji upali u prostorije PSA Peugeot Citroena u Parizu

Vrele gume 25.04.2016
Francuske vlasti su napravile raciju u kancelarijama PSA Peugeot Citroena u Parizu. To je deo istrage vezane za ispitivanje zagađivanja koju izazivaju automobili. PSA kaže da u potpunosti sarađuje sa istražiteljima, kao i da su sva vozila koja prodaju… »