Regioni arhiva vesti 25.04.2016

GIK: Najviše glasova za SNS

RT Kragujevac 25.04.2016
Najveću podršku građana na lokalnim izborima u Kragujevcu dobila je lista "Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje" sa 34,8 odsto glasova. Sledi lista "Veroljub Verko Stevanović-Zajedno za Kragujevac (DS, ZZS)" sa 21,74 odsto glasova, dok je lista "Ivica… »

OIK Sjenice: Najviše glasova za SDA Sandžaka

Radio sto plus 25.04.2016
Prema preliminarnim rezultatima opštinske izborne komisije najviše glasova na lokalnim izborima u Sjenici osvojila je Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka, ali konačna raspodela mandata će biti poznata nakon ponavljanja glasanja na tri biračka… »

Krivične prijave zbog narušavanja izbornog procesa u Vranju

N1 Info 25.04.2016
Policija je podnela dve krivične prijave u dva nezavisna slučaja zbog narušavanja izbornog procesa u Vranju na biračkom mestu broj 24 u Osnovnoj školi "Dositej Obradović". U prvom slučaju okrivljenom licu određen je pritvor, dok se krivična… »

Predsednik Tomislav Nikolić čestitao Radomiru Nikoliću na izbornom reziltatu

iKragujevac 25.04.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić kasno sinoć stigao je u Kragujevac kako bi svom sinu Radomiru Nikoliću čestitao izborne rezultate. Radomir Nikolić se, pošto je u stranci dočekao oca, zahvalio svim aktivistima koji su se od osnivanja SNS borili… »

Samo četiri liste prešle cenzus

Glas Zapadne Srbije 25.04.2016
Gornji Milanovac – Na lokalnim izborima u Gornjem Milanovcu, samo su četiri liste prešle cenzus. Srpska napredna stranka (SNS) osvojila je 8.983 glasa odnosno 24 odbornika, zatim Socijalistička partija Srbije (SPS) sa osvojenih 7.763 glasa i 21… »

Međarac slavi uz trube sa Pukovčanima

Južne vesti 25.04.2016
Doljevac U doljevačkom selu, gde je lista SNS koju predvodi Goran Ljubić Međarac, prema njegovim rečima dobila 92 % glasova, uveliko se slavi uz trubače. Kako kaže Ljubić, dugogodišnji predsednik Opštine Doljevac, očekivao je ubedljivu pobedu u… »

Zukorlić: Drago mi je da je BDZS parlamentarna stranka

Sandžak haber 25.04.2016
Novi Pazar – U prostorijama BDZ Sandžaka održana je press konferencija za novinare na kojoj je govorio nosilac liste “Za pomirenje” Muamer Zukorlić. On je na samom početku izrazio zadovoljstvo što je izborni proces protekao bez značajnijih… »

Djerlek: Zadovoljan sam uspehom na izborima, u pregovore o koalicijama hladne glave

Sandžak haber 25.04.2016
Predsednik Sandžačke narodne partije (SNP) Mirsad Đerlek ocenio je danas da je zadovoljan podrškom birača koju je njegova stranka dobila na lokalnim izborima u Novom Pazaru i da su tri osvojena mandata u Skupštini grada veliki uspeh. On je na… »

Ponavaljaju se izbori na 20 biračkih mesta

Jugmedia 25.04.2016
NIŠ – Gradska izborna komisija u Nišu donela je odluku da zbog nepravilnosti koje su otkrivene u zapisnicima, glasanje bude ponovoljeno na 20 biračkih sa oko 30.000 gradjana Niša. Predsednica GIK Jelena Žarić Kovačević izjavila je na… »

Jedna osoba poginula, četiri povređene

Glas Zapadne Srbije 25.04.2016
Prijepolje - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u 16:40 sati, u mestu Zavinograđe kod Prijepolja, jedna osoba je poginula, jedna je zadobila teške, a tri lake telesne povrede. Do nesreće je došlo kada su se sudarili "volksvagen krafter" i… »