Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 26.04.2016

Rita Ora imala aferu sa Jay Z-em?

MTV Srbija 26.04.2016
Rita Ora je postala poslednja u nizu zvezda optuženih za aferu sa Jay Z-jem...kako fanovi tvrde, selfie u brushalteru sa limunovima dokazuje da je ona "Becky sa dobrom kosom" koju Beyonce spominje. Svi se ovo pitaju nakon izlaska novog albuma Beyonce… »

Pogledajte tortu koju je Zayn poklonio Gigi

MTV Srbija 26.04.2016
Ovo je ujedno prvi Gigin rođendan koji par slavi skupa, a uz to je i njen dvadeset prvi... Taylor Swift nije jedina koja je napravila Gigi Hadid tortu. Ili bolje reći naručila. Ali torta koju je Zayn poklonio Gigi nadmašila je Taylor Swift. Uostalom… »

Kad bi momci imali one dane, kakve bi bile reklame

MTV Srbija 26.04.2016
Ako bi kojim čudom i muškarce počela da muči menstruacija, kako bi izgledale reklame o njihovim „onim danima“? Steven Tyler se svojevremeno pitao da li bi tamponi bili besplatni da i muškarci imaju menstruaciju? I rekli bismo da razmišlja u… »

Pogledajte parodiju Jamesa Cordena na "Lemonade" (VIDEO)

MTV Srbija 26.04.2016
Pogledajte kako je James Corden postao Beyonce i objavio svoj recept za limunadu. Svako ima odgovor na Beyonce ove nedelje pa i James Corden. Voditelj emisije "Late Late Show" je u novoj epizodi (25. april) imao svežu transformaciju u Lemonjamesa, tj… »

Azealia Banks o problemima sa zakonom u spotu "The Big Big Beat"

MTV Srbija 26.04.2016
Azealia ispred suda na vrhu policijskog automobila. Azealia Banks je objavila spot za pesmu"The Big Big Beat" sa svog nedavno izdatog mikstejpa Slay-Z. U spotu koji je režirao Matt Sukkat, Banskova igra ispred suda na Menhetnu na rvhu policijskog auta… »

Kylie Jenner - uhvaćena na delu (VIDEO)

MTV Srbija 26.04.2016
Kylie Jenner fotka mnogo selfija - to nije tajna... Ali nismo imali pojma da je proces pravljenja selfija tako ozbiljan i napet! Na snimku koji je Rob Kardashian okačio na Snapchat, savršeno se vidi koliko je koncetracije zaista potrebno da bi se… »

"Kametan Amerika: Građanski rat" - dolazi Spider-man

MTV Srbija 26.04.2016
Već smo dovoljno uzbuđeni zbog filma "Kapetan Amerika: Građanski rat", ali je možda najbolje to što novi Spider-Man debituje baš u ovom filmu! Tom Holland prvi put u Marvelovom univerzumu. Marvel Studio je otkrio par scena sa Peterom Parkerom u… »

Šta će biti sa bogatstvom Princea?

MTV Srbija 26.04.2016
On nije ostavio testament tvrdi njegova najbliža sestra. Ona tvrdi da muzička superzvezda nema testament za koji bilo ko zna i da je popunila zahtev za sud u Mineapolisu od kog traži specijalnog službenika koji bi pogledao imanje. Prince je preminuo u… »

ON SET WITH: MCBUSTED & PROFFESOR GREEN

MTV Srbija 26.04.2016
Momci iz supergrupe McBusted, Danny, Dougie, Harry, James, Matt i Tom, vas pozivaju da im se pridružite iza scene na snimanju njihovog prvog spota. Poznati po ludim nastupima i kao bend koji voli da se super provodi, očekujte od njih mnogo zabave dok… »

Pismo Emilie Clarke 18-godišnjoj sebi (VIDEO)

MTV Srbija 26.04.2016
I jeste inspirativno... Ako vam je bio potreban još jedan razlog da volite Emiliu Clarke - evo ga. Tokom nedavnog fotografisanja za "Teen Vogue", zvezda serije "Game of Thrones" je imala zaista sjajne savete dok je pisala pismo osamnaestogodišnjoj sebi… »