Izvor: Subotica.com arhiva vesti 26.04.2016

Uhapšen razbojnik iz Bačke Topole

Subotica.com 26.04.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkoj Topoli rasvetlili su razbojništvo izvršeno u centru naselja i uhapsili jednu osobu. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo, po nalogu tužioca, zadržavanje do 48 časova… »

GIK saopštila konačne izborne rezultate

Subotica.com 26.04.2016
Na sinoć održanoj sednici Gradska izborna komisija usvojila je konačne rezultate izbora za lokalni parlament. Od 130.766 glasačkih listića 67.318 je ostalo neupotrebljenih, što znači da je izlaznost u Subotici bila 48,47%. Komisija je konstatovala… »

Održano Pokrajinsko sportsko takmičenje škola i ustanova za decu ometenu u razvoju

Subotica.com 26.04.2016
Osnovna i srednja škola "Žarko Zrenjanin" bila je domaćin 12. Sportskog takmičenja za decu i mlade sa smetnjama. Na takmičenju je učestvovalo oko 170 mladih, koji su došli u pratnji svojih profesora iz deset mesta u Vojvodini. Sportski susret je… »

Primedbe radikala na rezultate lokalnih izbora

Subotica.com 26.04.2016
Srpski radikali nisu zadovoljni izbornim rezultatima i smatraju da su pokradeni, istaknuto je na konferenciji za novinare ove partije u Subotici. Oni se nadaju da će eventualne nepravilnosti biti ispravljene i da će ipak imati odbornike u lokalnom… »

Raspisan konkurs za dodelu paketa podrške "Start up"-u

Subotica.com 26.04.2016
U cilju pružanja podrške početnicima u preduzetništvu, Razvojna agencija Srbije je u saradnji Regionalnom razvojnom agencijom "Panonreg" raspisala konkurs za dodelu paketa podrške koji obuhvata obuke, bespovratna sredstva i mentorsko praćenje… »

Koliko se poštuju prava radnika u Privrednoj zoni Mali Bajmok?

Subotica.com 26.04.2016
U privrednoj zoni Mali Bajmok nedavno je počela izgradnja nove proizvodne hale, što će doprineti daljem privlačenju investitora i zapošljavanju radnika. U toj zoni već posluju multinacionalne kompanije gde radi više od 4 hiljade ljudi. RTV… »

Četiri medalje Spartakovih plivača na Balkanskom prvenstvu u Grčkoj

Subotica.com 26.04.2016
Proteklog vikenda u grčkom gradu Volos održano je juniorsko Prvenstvo Balkana u plivanju na kojem je nastupila i reprezentacija Srbije koja je u svom sastavu imala i takmičare iz subotičkog Spartaka, a koji su osvojili ukupno četiri medalje. Izuzetan… »