Izvor: 24 Sata arhiva vesti 29.04.2016

Uskršnji trik: Evo kako da najbrže izbelite jaja pre farbanja

24 Sata 29.04.2016
Uskrs se ne može zamisliti bez šarenih jaja, a što su ona šarenija i lepša, to je i veća radost. Ako želite da unapredite svoju tehniku farbanja jaja, poslužite se ovim trikom. Naime, ukoliko želite da na bilo koji način ofarbate jaja - sigurno… »

Snimak Majli dok radi jogu ne mogu da hejtuju čak ni oni koji je ne vole

24 Sata 29.04.2016
Navikli smo na razne ludosti koje priređuje Majli Sajrus, ali ovo će vas oduševiti, čak iako je ne volite. Juče nam je fotkom svoje tetovaže dala zagonetku i malo razgibala naše mozgove. Danas je odlučila da nam pokaže kako izgleda kada ona… »

Selfi Džej Zija postao hit na netu zbog uljeza u pozadini

24 Sata 29.04.2016
Pre nastupa Bijonse u Majamiju, njen suprug, reper Džej Zi, fotografisao se sa svojim kolegom Rikom Rosom, a slika je postala urnebesna zbog sasvim neobičnog lika u pozadini. Pažljivo pogledate fotografiju, koju je na Instagramu podelio Rik Ros… »

Rukovao se sa sudijom, pa zaradio crveni karton: Da li je ovo najbizarnija suspenzija ikada?

24 Sata 29.04.2016
U italijanskom fudbalu se zaista može videti svašta, preko simuliranja faulova na kojima bi i holivudski glumci zavideli, do bizarnih isključenja poput onog koji se desio u Seriji B. Naime, nekadašnji fudbaler Intera Mekdonald Mariga, zaradio je čak… »

Kako da izgledaš vrhunski kad napolju pljušti k'o iz kabla

24 Sata 29.04.2016
Promenljivo prolećno vreme devojkama koje vole modu stvara veliki problem - taman mislimo da je vreme da sredimo nokte i obujemo sandale, kiša krene da pljušti i sve pokvari. Ali, to ne znači da treba da se pomirimo sa činjenicom da kišno vreme… »