Izvor: Danas arhiva vesti 29.04.2016

RIK: DSS i Dveri ispod cenzusa za 0,01 odsto

Danas 29.04.2016
Beograd - Na osnovu obrađenih rezultata za sva biračka mesta, osim za 15 na kojima se izbori ponavljaju, lista Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje osvojila je 48,24 odsto glasova, saopštila je Republička izborna komisija, dok je lista DSS-Dveri pala… »

Prvi protest opozicije ispred RIK-a

Danas 29.04.2016
Beograd - Ispred RIK-a danas nešto posle 18 časova održan je prvi ulični protest zbog krađe glasova. Stotinak građana okupilo se ispred RIK-a a obratio im se lider DS-a Bojan Pajtić. On je poručio da će se ukoliko bude potrebno protesti nastaviti… »

SNS podnosi krivične prijave protiv lidera opozicije

Danas 29.04.2016
Beograd - Aleksandar Martinović je rekao da će protiv Sande Rašković Ivić, Boška Obradovića, Bojana Pajtića i Saše Radulovića SNS poneti krivične prijave. "Suština je da se manipuliše izbornim procesom, izvrši pritisak na RIK i da se na silu… »

Simonović i Gudurić presudili gostima

Danas 28.04.2016
U prvoj utakmici finala ABA lige Crvena zvezda savladala desetkovani Meka leks (95:88). Crvena zvezda povela je u finalu ABA lige sa 1:0 protiv Mega leksa nakon sinoćne pobede od 95:88 u hali Aleksandar Nikolić. Ekipa Dejana Milojevića, iako… »

Napadnut direktor FK Partizan Miloš Vazura

Danas 28.04.2016
Nastavlja se fudbalsko nasilje. Generalni direktor Partizana Miloš Vazura napadnut je ispred stadiona u Humskoj kada je dolazio na posao. Trojica muškaraca sačekala su Vazuru i prvo ga verbalno napala a onda su pokušali i da se fizički obračunaju sa… »

Od Jure inspekciji četiri automobila

Danas 29.04.2016
Vulin tvrdi da je Ministarstvo za rad reagovalo na pritužbe radnike južnokorejske kompanije, ali da je te prijave teško dokazati Premijer Vučić je izjavio da će razgovarati sa vlasnicima i radnicima fabrike Jura, ali da ne treba da se vodi kampanja… »

Opozicija podnosi i krivične prijave

Danas 29.04.2016
Lideri četiri opozicione grupacije najavili dolazak u RIK *Prijave će biti podnete protiv predsednika RIK, sekretara ovog tela i šefa pisarnice, zbog 60 fantomskih prigovora, koji su se, iznenada pojavili u radu RIK. Beograd - Predstavnici opozicije… »

Ko su rušitelji s fantomkama?

Danas 28.04.2016
Ni tri dana nakon uništenja nekoliko objekata u Hercegovačkoj ulici, nije jasno da li su ti objekti porušeni zbog izgradnje "Beograda na vodi" Beograd - - Ni tri dana nakon rušenja nekoliko objekata na uglu Hercegovačke i Mostarske ulice u Beogradu… »

Iako je kraj sveta, mi smo dobro

Danas 28.04.2016
Film "Burek" Vladana Nikolića sa Sergejom i Branislavom Trifunovićem u glavnim ulogama od 5. maja u bioskopima. Beograd - - Komedija o ekonomskoj krizi "Burek", u kojoj glavne uloge igraju Sergej i Branislav Trifunović, premijerno će biti prikazana 5… »

Molitva za igru

Danas 29.04.2016
Poslanica Lemija Ponifasija, igrača, koreografa, reditelja i dizajnera sa Novog Zelanda. Od 1982. godine, kada je od strane Međunarodnog saveta za igru pri Unesku, ustanovljen Svetski dan igre, ovaj dan se planetarno obeležava i proslavlja svakog 29… »