Izvor: iKragujevac arhiva vesti 29.04.2016

Lopatom mu presudio na Veliki Petak (Šumarice-foto)

iKragujevac 29.04.2016
Jošović je tako ostvario svoju pretnju gradskoj vlasti. Dragan Jošović (71) je na Veliki petak lopatom iskopao saobraćajni znak u kragujevačkoj Ulici Desankin venac, koji je na ulazu u Spomen park „Kragujevački oktobar“ upozoravao vozače da je… »

Krkobabić svečano otvorio Poštu u Šumaricama!

iKragujevac 29.04.2016
Novu poštu u Šumaricama predao je na upotrebu direktor JP "Pošte Srbije" Milan Krkobabić. Mesna zajednica Šumarice je ustupila poslovni prostor, a radnici Pošte su ga opremili u skladu sa svim potrebama korisnika. Nova pošta će olakšati… »

Gradonačelnik Radomir Nikolić čestitao Vaskrs

iKragujevac 29.04.2016
Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić čestitao je svim građanima koji slave praznik po julijanskom kalendaru. Građanima Kragujevca čestitam najveći hrišćanski praznik Vaskrs sina Božjeg. Neka Vaskrs u naše domove donese dobro zdravlje… »

Danas je Veliki petak post i žalost: Sve što treba da znate

iKragujevac 29.04.2016
Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Veliki petak, najtužniji dan u hrišćanstvu. Tog dana ljudi su Isusa Hrista mučili, ponižavali i raspeli ga na krst na kojem je okončao ovozemaljski život. U noći između Velikog četvrtka i Velikog petka… »

Od 15 najvećih izvoznika u Srbiji, kragujevački FIAT na 1.mestu!

iKragujevac 29.04.2016
Vrednost izvoza 15 najvećih izvoznika u Srbiji u prva tri meseca 2016. godine iznosila je 981,1 miliona evra, a najveći izvoznik i dalje je FIAT u Kragujevcu sa izvozom od 312,4 miliona evra, objavilo je Ministarstvo finansija Srbije. Na listi vodećih… »

Čudo u Kragujevcu: Oni ne farbaju jaja, koke njima nose jaja u boji

iKragujevac 29.04.2016
Dragan Mitrović iz sela Oplanić kod Kragujevca na Veliki petak ne farba sva jaja jer njegove koke nose zelena. Kada se približe uskršnji praznici rodbina i prijatelji raspituju se kod Dragana za jaja specifične boje kojima nije potrebno farbanje… »

Evo šta čeka one koji budu kupovali ili prodavali glasove na izborima!!!

iKragujevac 29.04.2016
Poslednjih dana dosta se polemisalo o kupovini i prodaji glasova na izborima. Čuli smo razne verzije o ovakvim slučajevima a pošto se izbori ponavljaju na 4 biračka mesta u Kragujevcu, nije loše napomenuti kakve konsekvence će snositi oni koji se… »

Kragujevac: Izložba na pijaci

iKragujevac 29.04.2016
U Kragujevcu, polaznici funkcionalnog osnovnog obrazovanja odraslih izložili su danas uskršnje radove na gradskoj zelenoj pijaci. Petnaestak polaznika koji tek završavaju osnovnu školu ponudili su svojim sugrađanima predmete ukrašene tehnikom… »

Obaveštenje: Pogledajte od kada se neće naplaćivati parkiranje

iKragujevac 29.04.2016
JKP “ Parking servis Kragujevac “, zbog predstojećih uskršnjih i prvomajskih praznika, neće naplaćivati parkiranje na opštim i posebnim parkiralištima, u periodu od petka, 29. aprila, do utorka, 3. maja. Obaveštavamo korisnike opštih i… »

Seine u SKC-u

iKragujevac 29.04.2016
Seine je nastao u srednjoškolskim danima kao kantautorski izraz Ivana Ščapeca, tekstopisca i gitarista noise-pop grupe Vlasta Popić. Vodeći se svojom unutrašnjom nežno-agresivnom senzibilnošću, na gimnazijskim akustičnim večerima polako stiče… »