Izvor: Insajder arhiva vesti 29.04.2016

Dveri-DSS bez cenzusa, Obradović verbalno napao članove RIK-a

Insajder 29.04.2016
Na sednici RIK-a sinoć je došlo do verbalnog sukoba i koškanja između članova RIK-a i Pokreta Dveri pošto su privremeni rezultati pokazali da koalicija te stranke nije prešla cenzus za ulazak u Skupštinu Srbije. Članovi Dveri dovikivali su na… »

SNS podnosi krivične prijave protiv lidera opozicije

Insajder 29.04.2016
Zvaničnik SNS Aleksandar Martinović izjavio je danas da će ta stranka podneti krivične prijave protiv predstavnika opozicionih stranaka zbog iznošenja neistina na račun SNS-a, lidera stranke Aleksandra Vučića i predsednika RIK-a Dejana… »

U subotu protest opozicije zbog zvaničnih rezultata izbora

Insajder 29.04.2016
Predstavnici četiri opozicione liste DS, SDS-LDP-LSV, DSS-Dveri i pokreta Dosta je bilo održaće u subotu protest ispred sedišta Republičke izborne komisije, kako navode, protiv falsifikovanja rezultata izbora. Predstavnici četiri opozicione liste -… »

Tužilaštvo: Identifikovani napadači kod FK Partizana, još nisu privedeni

Insajder 29.04.2016
Napadači na direktora FK Partizan Miloša Vazuru i dvojicu ljudi iz njegove pratnje identifikovani su, ali još nisu privedeni, saznaje Insajder.net u Prvom osnovnom tužilaštvu. Njihova imena u ovoj fazi istrage ne mogu da budu saopštena, precizirano… »

Sedam incidenta samo u aprilu – država toleriše huligane?

Insajder 29.04.2016
Samo tokom aprila razne navijačke grupe izazvale su najmanje sedam incidenta u kojima je jedan mladić čak izgubio život. Međusobni sukobi huligana, napadi na funkcionere klubova pokazuju da država nije u stanju da se obračuna s ovom pojavom… »