Izvor: Prva arhiva vesti 29.04.2016

Danas je Veliki petak, najtužniji dan za hrišćane

Prva 29.04.2016
Pravoslavni vernici danas obeležavaju Veliki petak, najtužniji dan u hrišćanstvu. Tog dana ljudi su Isusa Hrista mučili, ponižavali i raspeli ga na krst na kojem je okončao ovozemaljski život. U noći između Velikog četvrtka i Velikog petka… »

Svaki znak ima svoju taktiku zavođenja, i pitanje je da li vam odgovara. Proverite

Prva 29.04.2016
Ako želite samo seks, zaobiđite Rakove, okrenite se Blizancima, oni lako pristaju na seks i ne stide se skidanja. OVAN ONA: Znatiželjna je, ali odbojno reaguje na udvaranje. Pristup mora biti ležeran. Nakon pristupa i kratkog razgovora treba otići… »

Šta se krije iza imena najlepših grčkih ostrva...

Prva 29.04.2016
Iza imena svakog grčkog ostrva postoji zanimljiva priča o tome kako je dobilo naziv, a u tome važnu ulogu ima i grčka mitologija. Kefalonija je ime dobila po heroju Kefalosu, atinskom vođi, inače sinu Dionisiosa. Kefalus je iz Atine prognan zbog… »

Napravite jasnu razliku: Gajite li dete sa stavom ili razmaženka

Prva 29.04.2016
Sva deca će vam jasno staviti do znanja šta žele, ali način na koji će to uraditi govori da li ste ih previše razmazili... Biti roditelj tvrdoglavog deteta ima svoje prednosti, ali i mane. Vrlo je važno rano izgraditi stavove i ne plašiti se da sa… »

Magična dejstva kokosovog ulja u kuhinji i van nje

Prva 29.04.2016
Za kokosovo ulje kažu da je veoma zdravo. Neki ga koriste za kosu, kožu, neki za pečenje, prženje... Veliki je broj mogućih primena kokosovog ulja. U emisiji Praktična žena saznajte kako se koristi za detoksikaciju organizma, za lepšu kožu, za… »

Misilte na bivšeg? Evo šta vam podsvest poručuje...

Prva 29.04.2016
Pogledajte tri razloga iz kojih razmišljate o bivšem, a koji nemaju veze s ljubavlju. Bivša veza ili brak za sobom ostavlja brojne gorke, ali i srećne trenutke koje ćemo uvek pamtiti. Međutim, ponekad osećaji mogu biti vrlo varljivi i zato ih, pre… »

Odabrana PLAY posada

Prva 29.04.2016
Nakon mesec dana potrage za najkreativnijim slušaocima koji su slali video klipove na temu: „Zašto baš vi treba da letite sa nama“, tim Play radija odabrao je slušaoce koji će prvog majskog vikenda poleteti helikopterom sa voditeljima ovog… »

Vučić: “Neću u vladu sa sa nekim ko čeka da mi zabode nož u leđa!”

Prva 29.04.2016
Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, gostujući na PRVA TV, izjasnio se da sigurno neće praviti vladu sa nekim ko samo čeka da mu "zabode nož u leđa". Lider SNS rekao je da mu je drago kada vidi koliku radost prelazak cenzusa izaziva… »

Otišao iz Srbije i osnovao Teksas: Čuli ste za Teslu i Pupina, ali ovo je bio prvi Srbin u Americi!

Prva 29.04.2016
Procenjuje se da danas više od pet miliona Srba živi rasuto širom sveta i po tome naša država spada u zemlju sa najjačom dijasporom na svetu. U vreme kada je Srba u Srbiji sve manje, a onih u inostranstvu sve više, sećamo se našeg prvog… »

Izborite se sa stresom za SAMO jedan minut!

Prva 29.04.2016
Redovni treninzi pomažu u borbi protiv stresa, ali evo kako možete da se smirite na brzaka kada vam je to potrebno. Dišite duboko Duboko udahnite i izdahnite pet puta zaredom. Na taj način ćete "resetovati" nervni sistem, a kiseonik iz krvi će brzo… »