Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 29.04.2016

Kragujevčanin iskopao znak na ulazu u Spomen park

Ritam grada Kg 29.04.2016
Kragujevčanin Dragan Jošović (71) danas je iskopao saobraćajni znak za zabranu saobraćaja u Ulici Desankin venac, na ulazu u Spomen park „Kragujevački oktobar“ u Šumaricama. On se na ovaj korak odlučio jer mu gradska vlast nije dala dozvolu za… »

Danas je Veliki petak

Ritam grada Kg 29.04.2016
Pravoslavni hrišćani obeležavaju danas Veliki petak, dan kada je po verovanju umro Isus Hristos na krstu na Golgoti. Tog dana Isus je odveden iz kuće prvosveštenika Kajafe kod rimskog prokuratora Pontija Pilata koji ga je osudio da bude raspet na… »

Don Pizza – Potreban pizza majstor sa iskustvom

Ritam grada Kg 29.04.2016
Don Pizza raspisuje konkurs za radno mesto pizza majstor. Tražimo profesionalnu osobu, sposobnu da se u vrlo kratkom vremenskom periodu prilagodi uslovima rada i preuzme odgovornost za poslovanje. Očekujemo uspeh na sledećim zadacima: spretnost i… »

Najveća igraonica u gradu „Akvica“ počinje sa radom 5. maja

Ritam grada Kg 29.04.2016
Draga deco, da li ste spremni za nezaboravno druženje? Dragi roditelji, imate li dilemu gde odvesti svoje dete da se zabavi sa svojim vršnjacima? Na oba ova pitanja, mi imamo vrlo jednostavan odgovor, to je igraonica „Akvica“! Mesto koje će na sve… »

Bokseri Kragujevca dočekuju Bijeljinu

Ritam grada Kg 29.04.2016
U trećem kolu Prve bokserske lige Srbije, BK Kragujevac dočekuje ekipu Radnika iz Bijeljine, sutra od 19 sati, u hali „Jezero“. Glavnim borbama prethoduju uvodni mečevi, koji su na programu od 18 časova. Oba tima su bez pobede u dosadašnjem toku… »

BIC: Preduzetnicima uručeni sertifikati

Ritam grada Kg 29.04.2016
Svečanim uručivanjem sertifikata o završenoj obuci, u Biznis inovacionom centru, preduzetnici su dobili i ugovor o sredstvima za nabavku opreme za delatnost kojom su konkurisali u programu za podsticaj preduzetništva i otpočinjanje sopstvenog posla… »

Dopremljen izborni materijal za ponovne izbore

Ritam grada Kg 29.04.2016
Juče u popodnevnim satima iz štamparije JP „Službeni glasnik“ u Beogradu, u pratnji ovlašćenog lica, članova GIK-a i pripadnika Policijske uprave u Kragujevcu dopremljen je izborni materijal za ponovne izbore na četiri biračka mesta u… »

„Basne iz senke“ u Pozorištu za decu

Ritam grada Kg 29.04.2016
Sutra od 12 sati, u Pozorištu za decu Kraguejvac, odigraće se najnovija predstava „Basne iz senke“. Režiju potpisuje Biserka Kolevska, za scenografiju i kostime zadužena je Svila Veličkova, koreografija je delo Zornice Petrove, a rediteljka je… »