Izvor: RTS/Hronika arhiva vesti 29.04.2016

Azem Sulja se predao Euleksu

RTS 29.04.2016
Poslanik kosovske skupštine Azem Sulja predao se istražnim organima Euleksa i prebačen je u pritvorni centar u Prištini, saznaje RTS. Sulja se policiji predao kod granice sa Albanijom i pred sudiju će biti izveden posle podne. Za Suljom je raspisana… »

Troje nastradalih u teškoj nesreći kod Sjenice

RTS 29.04.2016
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na putu Sjenica - Štavalj poginule su tri osobe, među kojima i dvogodišnje dete, dok su još dve osobe povređene, saznaje radio Sto plus. Prema nepotvrđenim informacijama, stradale su B. M. (26), njena… »

Saobraćajna nesreća kod Kruševca, poginuo muškarac

RTS 29.04.2016
U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putnom pravcu Bela Voda – Velika Drenova, kada je vozilo kruševačkih registarskih oznaka sletelo u reku, od zadobijenih povreda na licu mesta život je izgubio 58-godišnji vozač. Teške telesne… »

Nikola Vavić pravosnažno oslobođen optužbi za pokušaj ubistva

RTS 29.04.2016
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio Nikolu Vavića, mlađeg brata jednog od vođa Partizanovih navijača Aleksandra Vavića optužbi da je krajem maja 2014. godine "na podmukao način" pokušao da ubije radnika obezbeđenja splava… »

Tužilaštvo identifikovalo napadače na Vazuru

RTS 29.04.2016
Napadači na generalnog direktora Fudbalskog kluba Partizan Miloša Vazuru i dvojicu ljudi iz njegove pratnje identifikovani su ali još nisu privedeni, saznaje portal "Insajder" u Prvom osnovnom tužilaštvu. U Prvom osnovnom tužilaštvu su naveli da… »

Zatvorske kazne za krijumčarenje migranata

RTS 29.04.2016
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na kazne od tri do šest godina zatvora četvoro okrivljenih, jer su tokom 2013. krijumčarili migrante iz Srbije u Mađarsku. Oni su prevozili migrante sa područja Kosova i Metohije, Sirije i drugih… »

Ponavlja se suđenje bivšem direktoru Inspekcije rada

RTS 29.04.2016
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu kojom je bivši direktor Inspekcije za rad Ministarstva rada Dragoljub Peurača bio osuđen na pet godina zatvora zbog primanja mita i naložio da mu se ponovi suđenje. Presuda Slecijalnog suda je ukinuta zbog… »