Izvor: Story arhiva vesti 29.04.2016

Prva fotografija devojčice Jovane Pajić: Da li ima nešto lepše od ovoga? (FOTO)

Story 29.04.2016
Pevačica Jovana Pajić pre 10 dana donela je na svet devojčicu, a sada je po prvi put objavila i njenu fotografiju... Pevačica Jovana Pajić i njen suprug, i kolega, Aleksandar Sale Cvetković, pre 10 dana postali su po drugi put roditelji. Jovana… »

Tužan kraj jedne ljubavi: Da li je Sloba zbog Helene napustio Beograd? (FOTO)

Story 29.04.2016
Mlada Zvezda Granda, Sloba Vasić se nakon kraha ljubavi sa Helenom preselio na novu adresu. Prvo što je uradio jeste da je promenio adresu stanovanja! Tačnije, Sloba se vratio kod roditelja u Suboticu, piše Kurir. Da li je ovo poruka za Helenu: Sloba… »

Emina Jahović skrhana posle smrti prijatelja: Duša mi se cepa, uvek ćeš živeti u mom srcu

Story 29.04.2016
Popularna pevačica oprostila se od svog prijatelja i bivšeg radnika srceparajućim poslednjim pozdravom na Instagramu. Emina Jahović je tužnu vest o smrti svog prijatelja i zaposlenog objavila na ovoj društvenoj mreži pored fotografije pokojnog… »

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 29. aprila do 6. maja

Story 29.04.2016
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 29. aprila do 6. maja. OVAN Ljubav: Zasitili ste se partnera i imate utisak da bi promena bila prava stvar… »

Kristina Radenković otkrila kako izgleda Veliki petak u njenom domu (FOTO)

Story 29.04.2016
Voditeljka TV kviza "Slagalica" objavila je fotografiju kojom je otkrila da njoj i njenom suprugu farbanje uskršnjih jaja nije išlo od ruke... Ona je, naime, na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju korpe sa sveže ofarbanim jajima, uz jedan… »

Neka magija počne: Napravite pravu čaroliju na uskršnjem stolu...

Story 29.04.2016
Ovaj praznik, koji se slavi u krugu najdražih, osim ofarbanih jaja, zahteva i zanimljivo ukrašavanje stola da bi sve bilo u duhu proleća. Kada spremite sva jela koja ste planirali za ovaj praznik, potrudite se da i sto na kom ćete ih tog dana… »

Obratite pažnju: Ovim bojama ne smete farbati jaja (FOTO)

Story 29.04.2016
Prilikom kupovine boje za farbanje jaja, na ovo posebno morate obratiti pažnju. U prodavnicama ali i na pijacama svake godine pred Vaskrs sve je veća ponuda farbi, gelova za jaja. Potrošači najčešće kupuju tamo gde su kesice sa farbom jeftinije… »

Enrike Iglesijas: Obožavam srpsku hranu i kulturu

Story 29.04.2016
Jedan od najpopularnijih pevača sveta koji će održati koncert u Kombank areni, Španac Enrike Iglesijas, u ranoj mladosti živeo je godinu dana u srpskoj prestonici pa je, kao i pred prošli nastup, uzbuđen zbog ponovnog susreta sa Beogradom. Suprotno… »

Ivana Španović: Moja sreća je neopisiva

Story 29.04.2016
U rodnom gradu naše nacionalne rekorderke u skoku udalj Ivane Španović renovira se fudbalsko igralište sa atletskim stazama, a kada radovi budu završeni, taj stadion poneće njeno ime, što je lepu atletičarku učinilo veoma ponosnom. Stadion… »

Melanija Tramp otkrila kako je očarala Donalda: Čekala sam nedelju dana da me pozove...

Story 29.04.2016
Jedna od najlepših žena sveta, Melanija Tramp, odlučila je da progovori o tajni svog mladolikog izgleda i tretmanima botoksom, ali i o ljubavi sa Donaldom... Melanija Tramp se pojavila pored supruga na bini u utorak uveče, kako bi pokazala svoju… »