Izvor: Svet arhiva vesti 29.04.2016

Monika Beluči: Tajna glamura i lepote je u jednostavnosti

Svet 29.04.2016
U četrdesetoj je rodila prvo dete, u četrdeset petoj drugo, a sa pedeset je postala – Bond devojka. Posle tri decenije duge karijere i bezbroj titula za najlepšu ženu sveta i svih vremena, Monika Beluči se poslednjom ulogom pridružila jatu zvezda… »

BLAM GODINE! Novi SCANDAL! otkriva: Andreana Čekić se upi*kila u kafani!

Svet 29.04.2016
Najtiražniji i najčitaniji nedeljnik SCANDAL! u novom broju otkriva blam godine – Andreana Čekić upi*ala se u gaće! Kako otkrivaju njeni prijatelji, sve se desilo u Beču u jednoj kafani! “Bilo je to ludo veče, baš smo se super zezali! I… »

Okružen najmilijima: Evo šta Zdravko Čolić (ne)radi na Veliki petak! (video)

Svet 29.04.2016
Zdravko Čolić tokom cele godine vredno nastupa na koncertima širom sveta, ali za njega su praznici ono doba godine koje posvećuje porodici. “Vaskrs je dan radosti i mislim da ljudi treba to da poštuju. Jednom su mi organizovali koncert na Veliki… »

Goran Bregović o svojoj porodici: Moja deca su Francuzi, a ja sam naš!

Svet 29.04.2016
Muzičar Goran Bregović u sebi nosi splet religija i kultura jer je rođen u Sarajevu od majke Srpkinje i oca Hrvata. Život je nastavio u braku sa Dženanom Sudžukom, koja je muslimanka, ali je, kako kaže, stalno slavio Vaskrs s istim žarom kao i… »

Danas je Svetski dan igre

Svet 29.04.2016
Danas se planetarno obelezava i proslavlja Svetski dan igre koji su 1982. godine ustanovili Međunarodni pozorišni institut i Svetska plesna alijansa pri UNESCO-u. Datum je zapravo rođendan Žana-Žorža Novera (1727-1810), začetnika moderne igre, a… »

Dragana Mirković: Moja deca nisu zahtevna!

Svet 29.04.2016
Dragana Mirković kaže da će uskršnje praznike proslaviti u Beču na način na koji to čini i kada je u Srbiji. “Slavićemo kod kuće, po našim običajima, sa farbanim jajima i finom trpezom, onako kako sam i ovde slavila”. Na pitanje šta će… »

Suzana Mančić otkrila ko je finansira: Moj Simica je zaslužan što živim životom zvezde!

Svet 29.04.2016
Voditeljka Suzana Mančić nedavno je izazvala brojne negativne komentare u javnosti kada je ispričala da joj je za mesec dana života potrebno 2.000 evra. Zbog toga smo je pitali na koji način zaradi toliki novac, kao i to da li je finansijski pomaže… »

Strasti se ne smiruju! Keba poručio Popoviću: Bolje bi ti bilo da se lečiš!

Svet 29.04.2016
Otkako je Milan Popović zamolio institucije da reaguju povogom toga što je Dragan Kojić Keba nepropisno vozio njegovog sina Aleksandra u kolima, strasti između ove dve porodice se ne smiruju. Ovakvo ponašanje kralja bakra isprovociralo je pevača, te… »

Što je naumila, to je i dobila: Jelena poljubila Mikija! (video)

Svet 29.04.2016
Jelena Golubović se odavno nameračila na Mikija Mećavu, koji je redovno masira, vode duge razgovore, maze se i pipkaju, a sad su pali i prvi poljupci. Naime, Jelena je ležala u krevetu sa Mikijem u sobi za sluge, a kako se njemu prispavalo rešila je… »

Zanemeli kada su je videli: Jelena Krunić ponovo u “Parovima”! (video)

Svet 29.04.2016
Jelena Krunić vratila se u “Parove” posle kraćeg odsustva zbog zdravstvenih razloga. Ona je ušla u luksuznu vilu ruku pod ruku sa novom učesnicom Sitom Ahmić, odevena u belu haljinu koja je bila i više nego providna. Neki su očekivali Jelenin… »