Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 29.04.2016

Incident u RIK: Boško Obradović verbalno napao Dejana Đurđevića

Večernje novosti 29.04.2016
Posle sednice Republičke izborne komisije, na kojoj je saopšten podatak da je koalicija DSS-Dveri ostala ispod cenzusa sa 4,99 odsto osvojenih glasova, u holu Skupštine došlo je do incidenta. BEOGRAD - Posle sednice Republičke izborne komisije, na… »

Klop upozorava Špance: Izvinite, ali još nije gotovo, vi tek treba da dođete na "Enfild"

Večernje novosti 29.04.2016
Svašta je moguće kada gubite 0:1. To nije najveća prednost na svetu. Viljareal sada zna mnogo više o nama i verujem da nas poštuju - rekao je menadžer Liverpula. Trener Liverpula Jirgen Klop ocenio je da njegova ekipa i dalje ima šansu da se… »

Norveška: Svih 13 osoba poginulo u padu helikoptera (video)

Večernje novosti 29.04.2016
Helikopter sa najmanje 13 osoba sa jednog naftnog polja u blizini obale na severu Norveške srušio se blizu grada Bergen. Norveška spasilačka služba saopštila danas da je obustavila pretragu za nestalima u helikopterskoj nesreći navodeći da se… »

Policajci povređeni, demonstranti uhapšeni na protestima u Parizu (video)

Večernje novosti 29.04.2016
Više desetina demonstranata sukobilo se rano jutros s policijom u centru Pariza, pošto su odbili da se raziđu, a 24 osobe su privedene. Više desetina demonstranata sukobilo se rano jutros s policijom u centru Pariza, pošto su odbili da se raziđu, a… »

Milojević i Simeunović: Odbranom do brejka

Večernje novosti 29.04.2016
Moramo da odigramo daleko bolje i pre svega agresivnije u odbrani, kako bismo došli do pobede i rezultata 1:1 pred selidbu serije u Sremsku Mitrovicu - rekao je trener Mega Leksa. Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da će njegova… »

Susret Čepurina i Šešelja

Večernje novosti 29.04.2016
Ambasador Rusije Aleksandar Vasiljevič Čepurin posetio je danas na svoj zahtev predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja. Ambasador Rusije Aleksandar Vasiljevič Čepurin posetio je danas na svoj zahtev predsednika Srpske radikalne… »

Danas je Veliki petak

Večernje novosti 29.04.2016
Pravoslavni hrišćani obeležavaju danas Veliki petak, dan kada je po verovanju umro Isus Hristos na krstu na Golgoti. BEOGRAD - Pravoslavni hrišćani obeležavaju danas Veliki petak, dan kada je po verovanju umro Isus Hristos na krstu na Golgoti. Tog… »

Odgovor Vazuri i Radnoj grupi: Sramno je optužiti legende kluba za stvaranje atmosfere straha i linča

Večernje novosti 29.04.2016
Sve što se dogodilo, apsolutno nema nikakve veze sa bilo kojim članom Skupštine i našom namerom da legitimno nadglasamo lažne institucije i pojedince koje rukovode klubom. Dan pošto ih je generalni direktor Partizana Miloš Vazura, kao i Radna grupa… »

Predao se bivši kosovski poslanik, osumnjičeni vođa kriminalne grupe

Večernje novosti 29.04.2016
Vlastima Kosova se danas predao bivši poslanik Demokratske partije Kosova Azem Sulja, osumnjičen da je vođa kriminalne grupe. PRIŠTINA - Vlastima Kosova se danas predao bivši poslanik Demokratske partije Kosova Azem Sulja, osumnjičen da je vođa… »

Nesreća kod Sjenice: U sekundi izgubio porodicu

Večernje novosti 29.04.2016
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na putu Sjenica - Štavalj poginule su tri osobe, među kojima i dvogodišnje dete. U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći koja se sinoć, oko 22 sata, dogodila u mestu Jaćimov Krš kod Sjenice, na magistralnom… »