Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 29.04.2016

Predao se bivši kosovski poslanik, osumnjičeni vođa kriminalne grupe

Večernje novosti 29.04.2016
Vlastima Kosova se danas predao bivši poslanik Demokratske partije Kosova Azem Sulja, osumnjičen da je vođa kriminalne grupe. PRIŠTINA - Vlastima Kosova se danas predao bivši poslanik Demokratske partije Kosova Azem Sulja, osumnjičen da je vođa… »

Nesreća kod Sjenice: U sekundi izgubio porodicu

Večernje novosti 29.04.2016
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na putu Sjenica - Štavalj poginule su tri osobe, među kojima i dvogodišnje dete. U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći koja se sinoć, oko 22 sata, dogodila u mestu Jaćimov Krš kod Sjenice, na magistralnom… »

Vozilo sletelo u reku, vozač poginuo

Večernje novosti 29.04.2016
Muškarac (58), koji je autom sleteo u reku na putu Bela Voda – Velika Drenova, poginuo je na licu mesta. KRUŠEVAC - Muškarac (58), koji je autom sleteo u reku na putu Bela Voda – Velika Drenova, poginuo je na licu mesta, saopštila je danas… »

Mladić koji je pretrpeo strujni udar prebačen u Beograd na lečenje

Večernje novosti 29.04.2016
Maloletni I. P, koga je na niškoj Železničkoj stanici udarila struja, ima teške povrede, ali u je u svesnom i stabilnom stanju prebačen na Institut za majku i dete na lečenje u Beogradu. NIŠ - Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović… »

Napao majku i sestrića

Večernje novosti 29.04.2016
Policija je uhapsila V. D.(40) iz Brusa zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. BRUSKA policija uhapsila je V. D.(40) iz ovog mesta zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Osumnjičeni se tereti da je fizički… »

Porodična tragedija Oca ubila struja, ćerka potom umrla od stresa!

Večernje novosti 29.04.2016
Nezapamćena porodična tragedija potresla meštane Novog Kneževca. Jožef Popić nastradao dok se kupao, a Andrea posle očevog zapomaganja. TRAGIČAN kraj oca i ćerke u Novom Kneževcu! Oboje su okončali život u svom domu na periferiji, pod… »

Izrešetan u noge

Večernje novosti 29.04.2016
Mladić U. M. (23) teško je ranjen u pucnjavi koja se dogodila u Ulici breza kod broja 12, u beogradskom naselju Čukarica. MLADIĆ U. M. (23) teško je ranjen u pucnjavi koja se sinoć oko 22 sata dogodila u Ulici breza kod broja 12, u beogradskom… »

Ivan Adrovac deportovan iz Švajcarske u Srbiju

Večernje novosti 29.04.2016
Ivan Adrovac, suprug Maje Adrovac, kojoj se sudi zbog umešanosti u pokušaj ubistva Milana Beka deportovan je iz Švajcarske u Srbiju. Ivan Adrovac suprug Maje Adrovac, kojoj se sudi zbog umešanosti u pokušaj ubistva Milana Beka, deportovan je iz… »

Frizerka svedočila na suđenju: Taton je sam skočio

Večernje novosti 29.04.2016
Na suđenju Đorđu Preliću zbog optužbi za pogibiju francuskog navijača svedočila frizerka Svetlana Bibanja. Preslušan i snimak koji je potvrdio ove reči. Sud je do sada nije pozivao kao svedoka na suđenjima. VIDELA sam jednog dečka kako je, sa… »

Mostar: Tela Srba u jami Radača zalivena betonom

Večernje novosti 28.04.2016
Kod Mostara pronađeni posmrtni ostaci žrtava rata u BiH. Da bi se zavarao trag mesto pokriveno smećem. Otežana potraga. U jamu Radača bacani i "nepodobni Bošnjaci" TUŽILAŠTVO BiH danas je potvrdilo da su prilikom ekshumacije u jami Radača kod… »