Regioni arhiva vesti 29.04.2016

Evo koliko tačno glasova treba koaliciji DSS-Dveri za ulazak u parlament!

Telegraf 29.04.2016
Računica podrazumeva da je na 15 biračkih mesta, gde se glasanje ponavlja, upisano oko 19.000 birača, ali i tu treba ukalkulisati izlaznost, odnosno činjenicu da svakako neće svi izaći na glasanje. Koalicija DS S – Dveri, prema poslednjim podacima… »

Lopatom mu presudio na Veliki Petak (Šumarice-foto)

iKragujevac 29.04.2016
Jošović je tako ostvario svoju pretnju gradskoj vlasti. Dragan Jošović (71) je na Veliki petak lopatom iskopao saobraćajni znak u kragujevačkoj Ulici Desankin venac, koji je na ulazu u Spomen park „Kragujevački oktobar“ upozoravao vozače da je… »

Tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći kod Sjenice

N1 Info 29.04.2016
U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Sjenica - Štavalj poginule su tri osobe, među kojima i dvogodišnje dete, dok su još dve osobe povređene, saznaje radio Sto plus. Prema nepotvrđenim informacijama, stradale su B.M. (26), njena dvogodišnja… »

Pošta s internet kutkom za Šumarice

RTS 29.04.2016
Osamnaesta poslovnica u okviru akcije "52 pošte za 52 nedelje", a 1.512 pošta u Srbiji, otvorena je u kragujevačkom naselju Šumarice. U prisustvu meštana i predstavnika lokalne samouprave, novu poštu 34216 Kragujevac 16, u Gornjomilanovačkoj ulici… »

Uskršnja čestitka gradonačelnika

RT Kragujevac 29.04.2016
Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić čestitao je svim građanima koji slave praznik po julijanskom kalendaru. U čestitki se, između ostalog, kaže: "Građanima Kragujevca čestitam najveći hrišćanski praznik Vaskrs sina Božjeg. Neka Vaskrs u… »

Danas je Veliki petak, najtužniji dan za hrišćane

Prva 29.04.2016
Pravoslavni vernici danas obeležavaju Veliki petak, najtužniji dan u hrišćanstvu. Tog dana ljudi su Isusa Hrista mučili, ponižavali i raspeli ga na krst na kojem je okončao ovozemaljski život. U noći između Velikog četvrtka i Velikog petka… »

Računam na koaliciju sa SPS i SDS

Jugmedia 29.04.2016
Opština Pirot jedna je od retkih koja je izdržala naprednjački stampedo zahavljujući dugogodišnjem predsedniku ove opštine i lideru GG “Koalicija za Pirot-Vladan Vasić“, koja je osvojila 23 od 56 odborničkih mandata. Kakva je bila predizborna… »

Građani skromno proslavljaju Uskrs

N1 Info 29.04.2016
Pravoslavni hrišćani obeležavaju danas Veliki petak, dan kada je po verovanju umro Isus Hristos na krstu na Golgoti. Tog dana Isus je odveden iz kuće prvosveštenika Kajafe kod rimskog prokuratora Pontija Pilata koji ga je osudio da bude raspet na… »

Vulin: Inspekcija rada ponovo u Juri

N1 Info 29.04.2016
Inspektori rada danas ponovo vrše nadzor u fabrici Jura u Leskovcu nakon što su se pojavili navodi u medijima o fizičkom i mentalnom maltretiranju radnika, potvrdio je ministar rada Aleksandar Vulin. On je istakao da neke od optužbi koje su iznete u… »

TRAGEDIJA U SJENICI! Poginula žena, njeno dete od 2 godine i stara nana!

Sandžak haber 29.04.2016
U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, u direktnom sudaru dva automobila, koja se oko 22 časa dogodila na magistralnom putu Novi Pazar-Sjenica kod mesta Dubinje život su izgubili majka, dete i njena nana. Još jedan putnik iz njihovog automobila je… »