Beograd arhiva vesti 06.05.2016

Gužve u svim delovima grada, u Radničkoj kolaps

Blic 06.05.2016
Radovi u Radničkoj ulici i kod Pančevačkog mosta, izmenjene linije gradskog prevoza kao i početak popodnevnog špica značajno su usporili saobraćaj u gradu. - Gužva je na Gazeli u smeru ka gradu, u Radničkoj ulici i na mostu na Adi ka Banovom… »

Pauk vozila više neće voziti na "Slaviju": Zatvaranje placa "Parking servisa"

Blic 06.05.2016
Plac "Parking servisa" na Slaviji, koji služi za smeštaj vozila koja ovo preduzeće uklanja sa ulica zbog prekršaja prestaće sa radom u subotu, 7. maja. - Nepropisno parkirane automobile, uklonjene po nalogu Saobraćajne policije i Komunalne… »

Bageri ponovo u Hercegovačkoj, Grad naložio raščišćavanje (FOTO) (VIDEO)

Insajder 06.05.2016
U Hercegovačkoj ulici, gde su u izbornoj noći i dalje nepoznate osobe srušile nekoliko objekata, danas su ponovo bili bageri, pošto je Grad Beograd naložio da se parcela raščisti. Dvanaest dana nakon što su i dalje nepoznate osobe srušile… »

Noć u Beogradu: Pune ruke posla za lekare Hitne pomoći čak 124 intervencije

Kurir 06.05.2016
BEOGRAD - Hitna pomoć je noćas intervenisala 124 puta od kojih 20 puta na javnom mestu, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo teško povređenih. U saobraćajnoj nezgodi u 23 sata i 48 minuta na Batajničkom drumu lakše su… »

"Dobio sam otkaz jer sam odbio da podržim DS na Vračaru": Ovaj čovek tvrdi da je žrtva političkog progona!

Telegraf 06.05.2016
Otvorenim pismom kojim se obratio javnosti, bivši odbornik SNS u skupštini opštine Vračar Mladen Novakov nada se da će skrenuti pažnju na poslovanje SROC Vračar koje se nalazi pred zatvaranjem. Bivši odbornik SNS u skupštini opštine Vračar… »

Beograd dobio prvu struju pre milana: "Pare nikad nisu bile problem. Nešto drugo je falilo..."

Blic 06.05.2016
Da Turci, ali ni loše finansijsko stanje Srba nisu krivci za kasnu evropeizaciju Beograda, nego nadigravanje političkih elita, profesorka Dubravka Stojanović, pokušala je da dokaže prisutnima danas na predavanju u "EU info centru". Profesorka… »

Ponovo zmije u Mirijevu: Deca fotografisala gmizavca ispred škole

Blic 06.05.2016
Prizor od koga bi svako pobegao glavom bez obzira, učenike OŠ "Pavle Savić" u Mirijevu svakako nije zaplašila - zmije oko, pa čak i u školi postale su svakodnevna pojava, pa su tako ovog nepozvanog "gosta" đaci i fotografisali. Problem zmija u ovom… »

Otvoreno novo igralište: Vrednost projekta u Bloku 30 je 4,3 miliona dinara (foto)

Srbija danas 06.05.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali otvorio je danas dečje igralište, sportski teren i teretanu u Bulevaru Mihajla Pupina, što je, kako je naveo, 24. zelena površina koja je uređena u međublokovskom delu na Novom Beogradu. Mali je rekao da je… »

Čučković: Nikome nismo davali zdravstvene kartone zbog "Mei Ta"

Kurir 06.05.2016
Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković izjavio je danas da niko iz te opštine nije davao na uvid zdravstvene kartone kompaniji "Mei Ta", niti su ikada komunicirali sa bilo kojom zdravstvenom istitucijom tokom pregovora o gradnji te fabrike u… »

Nesreća na Dorćolu: Motociklista udario pešaka na pešačkom prelazu

Blic 06.05.2016
Pešak i motociklista povređeni su danas na Dorćolu kada je motociklista vozeći Venizelosovom ulicom, na pešačkom prelazu naleteo na pešaka. Saobraćajna nezgoda desila se oko 13 sati. Dr Nada Macura, portaparol Hitne pomoći kaže da su obe osobe… »