Beograd arhiva vesti 06.05.2016

Izbegavajte ove delove grada i autobuske linije: Zastoj u saobraćaju zbog radova

Telegraf 06.05.2016
Radovi će trajati do 8. maja. Zbog radova koji su počeli danas u 11 sati u Radničkoj ulici izmenjene su trase linija GSP-a, a na Banovom brdu i kod Sajma saobraćaj je u zastoju. KREĆU GUŽVE NA BUBANJ POTOKU: Na ovoj naplatnoj rampi se čeka 15… »

Gde će beogradski "pauk" od sutra odnositi automobile?

Telegraf 06.05.2016
Parking servis je saopštio da se informacije o vozilima prenetim po nalogu nadležnih organa mogu dobiti na telefon Korisničkog servisa 011/30-35-400. Plac Javnog komunalnog preduzeća Parking servis za smeštaj vozila iz prekršaja na Slaviji prestaće… »

Bageri ponovo u Hercegovačkoj, Grad naložio raščišćavanje (FOTO) (VIDEO)

Insajder 06.05.2016
U Hercegovačkoj ulici, gde su u izbornoj noći i dalje nepoznate osobe srušile nekoliko objekata, danas su ponovo bili bageri, pošto je Grad Beograd naložio da se parcela raščisti. Dvanaest dana nakon što su i dalje nepoznate osobe srušile… »

Dva mladića povređena u udesu

Večernje novosti 06.05.2016
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Batajničkom drumu u Beogradu povređena su dva mladića. BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći koja se oko ponoći dogodila u Beogradu povređena su dva mladića, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada… »

Odbornik SNS tvrdi da je nezakonito otpušten, podneo tužbu

Večernje novosti 06.05.2016
Dosadašnji odbornik Srpske napredne stranke (SNS) u beogradskoj opštini Vračar Mladen Novakov saopštio je danas da je podneo tužbu sudu, jer smatra da je nezakonito otpušten iz Sportsko-rekreativnog centra Vračar. Dosadašnji odbornik Srpske… »

Od kaldrme do asfalta: Da li je Beograd kasnio za Evropom?

B92 06.05.2016
Organizacija i evropeizacija Beograda nije kasno počela, niti je nedostajalo novca, problem je što je zbog politike i "partijske države" bilo potrebno mnogo decenija da se to ostvari, pa je tako od trenutka kada se odlučilo da se uvede kanalizacija u… »

Ponovo zmije u Mirijevu: Deca fotografisala gmizavca ispred škole

Blic 06.05.2016
Prizor od koga bi svako pobegao glavom bez obzira, učenike OŠ "Pavle Savić" u Mirijevu svakako nije zaplašila - zmije oko, pa čak i u školi postale su svakodnevna pojava, pa su tako ovog nepozvanog "gosta" đaci i fotografisali. Problem zmija u ovom… »

Otvoreno novo igralište: Vrednost projekta u Bloku 30 je 4,3 miliona dinara (foto)

Srbija danas 06.05.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali otvorio je danas dečje igralište, sportski teren i teretanu u Bulevaru Mihajla Pupina, što je, kako je naveo, 24. zelena površina koja je uređena u međublokovskom delu na Novom Beogradu. Mali je rekao da je… »

Čučković: Nikome nismo davali zdravstvene kartone zbog "Mei Ta"

Kurir 06.05.2016
Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković izjavio je danas da niko iz te opštine nije davao na uvid zdravstvene kartone kompaniji "Mei Ta", niti su ikada komunicirali sa bilo kojom zdravstvenom istitucijom tokom pregovora o gradnji te fabrike u… »

Nesreća na Dorćolu: Motociklista udario pešaka na pešačkom prelazu

Blic 06.05.2016
Pešak i motociklista povređeni su danas na Dorćolu kada je motociklista vozeći Venizelosovom ulicom, na pešačkom prelazu naleteo na pešaka. Saobraćajna nezgoda desila se oko 13 sati. Dr Nada Macura, portaparol Hitne pomoći kaže da su obe osobe… »