Izvor: Beta/Politika arhiva vesti 06.05.2016

Janković o Savamali: Kao da se ništa nije dogodilo

Beta 06.05.2016
Zaštitnik gradjana Saša Janković najavio je da će izveštaj postupanju policije tokom rušenja objekata u Savamali objaviti u ponedeljak, a da će ako treba o tom slučaju razgovarati i sa predsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem. "Ovo je… »

Nikolić pozvao predsednika Kine da poseti Srbiju

Beta 06.05.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić pozvao je predsednika Kine Si Djinpinga u posetu Srbiji i predložio da dve zemlje potpišu sveobuhvatni sporazum o strateškom partnerstvu. Nikolić je zvaničan poziv u posetu kineskom kolegi uputio preko ambasadora… »

Objekti u Savamali rušeni u korist Beograda na vodi

Beta 06.05.2016
Nova stranka optužila je danas gradonačelnika Beograda Sinišu Malog da prikriva osobe koje su rušile objekte u Savamali i dodala da iza rušenja u Hercegovačkoj ulici stoje ljudi bliski gradonačelniku. Predsednica Saveta Nove stranke Vesna Rakić… »

Naprednjacima prevelike oči u strahu od Zorana Živkovića

Beta 06.05.2016
Jedan od Vučićevih glasnogovornika Aleksandar Jovičić drznuo se da na vanrednoj konferenciji za medije predsednika Nove stranke Zorana Živkovića nazove "onim koji je sa fantomkama pljačkao i razarao Srbiju". Očigledno je da su Jovičiću, kao i… »

Sporazumi iz Brisela ne mogu da se menjaju jednostrano

Beta 06.05.2016
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić izjavio je danas da sporazumi iz Brisela ne mogu da se menjaju jednostrano, kako to Priština nastoji da uradi u slučaju Zajednice srpskih opština (ZSO). "Mi primećujemo da pljušte nagrade za… »

Rašković Ivić: Ovaj Đurđevdan radosniji nego inače

Beta 06.05.2016
Demokratska stranka Srbije (DSS) obeležila je danas krsnu slavu Sveti Djordje, a predsednica stranke Sanda Rašković Ivić rekla je da ovaj Djurdjevdan slave radosnije nego inače, jer slave i ulazak u parlament i "trijumf istine nad lažima i nad… »