Izvor: Blic/Regioni arhiva vesti 06.05.2016

Protest niških udruženja osoba sa invaliditetom

Blic 06.05.2016
Predstavnici 18 niških udruženja osoba sa hendikepom protestovali su danas ispred Gradske kuće jer od početka godine nisu dobili novac od grada za troškove rada udruženja. - Konkurs za raspodelu novca završen je još u februaru, a nama nije… »

Izbori i mito: Aktivistkinja js puštena iz pritvora

Blic 06.05.2016
Rešenjem Osnovnog suda u Vranju ukinut je pritvor do 30 dana Dragani Nakić, koja je osumnjičena za krivično delo davanja i primanja mita na jednom biračkom mestu. Portparol Osnovnog javnog tužilaštva Mirjana Vukoičić Jović potvrdila je da će… »

Zbog havarije bez vode 2.800 ljudi u okolini Kruševca, upućene cisterne

Blic 06.05.2016
Kruševački Štab za vanredne situacije uputio je dve stacionarne i dve mobilne cisterne sa vodom u selo Veliki Šiljegovac, nedaleko od Kruševca, u kojem je zbog oštećenja lokalnog vodovoda bez vode za piće ostalo oko 2.800 stanovnika, saopšteno je… »

Incident u Sarajevu: Nastavnik bacao stolice po učionici, šest učenika povređeno

Blic 06.05.2016
Šestoro učenika osmog razreda povređeno je kada je nastavnik M.B. iz Sarajeva razbacao stolove u učionici u mestu Gromiljak kod Kiseljaka, objavile su banjalučke Nezavisne novine. Nastavnik je uhapšen, a zbog zdravstvenih problema prevezen je… »

Radnici nastavljaju protest na groblju: Bez plata kao da smo mrtvi, spavaćemo u grobovima ako bude trebalo

Blic 06.05.2016
Oko 50 radnika niškog JKP „Gorica“ prenoćilo je drugu noć zaredom na Novom groblju u upravnoj zgradi i pomoćnim prostorijama, protestujući zbog neisplaćenih zarada, a članovi Sindikata “Sloga” ne isključuju mogućnost ni spavanja u rakama… »

Mito na izborima: Srba Josijević pušten da se brani sa slobode, najavio kontratužbu

Blic 06.05.2016
Posle 48. časovnog zadržavanja u policiji poverenik Ruske stranke u Jagodini Srba Josijević (51) pušten je da se brani sa slobode. On je uhapšen u sredu uveče zbog sumnje da je za vreme ponovljenih izbora u selu Bresje kod Jagodine nudio poklone… »

Panika posle požara u čačku: Uplašeno gledaju u fabriku i kad pukne petarda

Blic 06.05.2016
Komisija koja je formirana u čačanskoj "Slobodi" trebalo bi da odgovori zbog čega je došlo do požara u pogonu gde se proizvodi suzavac. Požar je izazvao paniku među Čačanima iako nije bilo povređenih i veće štete. Veliki broj građana koji… »