Izvor: Jugmedia arhiva vesti 06.05.2016

Protest osoba sa hendikepom u Nišu

Jugmedia 06.05.2016
NIŠ – Predstavnici 18 udruženja osoba sa hendikepom iz Niša okupili su se danas ispred Gradske kuće u znak protesta što još nisu dobili novac iz gradske kase za pokriće troškova rada udruženja. Oni su podsetili da je još u februaru završen… »

REŠENO Oni su budući gradonačelnik i predsednik skupštine

Jugmedia 06.05.2016
LESKOVAC – Iako se činilo da će vladajuću većinu SNS da formira samo sa Novom Srbijom, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rešio je da u lokalnu vlast pozove i SPS, i to na velika vrata, budući da je lokalnom lideru te stranke Aleksandru… »

Svi laureati na jednom mestu – oni su najbolji među nama

Jugmedia 06.05.2016
LESKOVAC – Šesnaest pojedinaca i organizacija iz Jablaničkog i Pčinjskog okruga dobilo je priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“, koja su uručena danas na svečanosti u Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Leskovcu. Ova priznanja sa… »

Pajtić na slavi DS najavio neposredne stranačke izbore

Jugmedia 06.05.2016
NIŠ – Demokratska stranka proslavila je danas svoju slavu u stranačkim prostorijama u Nišu a lider DS-a Bojan Pajtić je ovom prilikom istakao da ima simbolike u tome što stranka proslavlja baš Svetog Djordja. „Sveti Djordje je žrtvovao svoj… »

Direkcija: Nismo ni mi zadovoljni, kante će biti betonirane!

Jugmedia 06.05.2016
LESKOVAC – Leskovačka Direkcija za urbanizam i izgradnju naložila je izvođaču da betonira sve limene kante koje su pre desetak dana postavljene bukvalno rasklaćene u centru grada. Desetak njih je već uništeno, što od vetra koji ih je oborio na… »

Škola „Vožd Karađorđe“ konačno dobija fiskulturnu salu!

Jugmedia 06.05.2016
LESKOVAC – Dvadest i šest godina od kada su prvi učenici seli u klupe, OŠ „Vožd Karađorđe“ u prigradskom naselju Slavko Zlatanović dobiće savremenu fiskulturnu salu, čija gradnja bi trebalo uskoro da počne. Ovaj projekat, vredan… »

Sutra bez vode južni deo grada i tri okolna sela

Jugmedia 06.05.2016
LESKOVAC – Zbog radova na vodovodnoj mreži u subotu će bez vode ostati južni deo Leskovca i tri okolna sela. Zbog rekonstrukcije vodovodne mreže u Veterničkoj ulici i prevezivanja na Vlajkovu, bez vode će sutra u vremenu od 07h-15h ostati… »

Zbog remonta sutra bez struje hanska opština

Jugmedia 06.05.2016
VLADIČIN HAN- Zbog redovnog godišnjeg remonta elektroenergetskih objekata sutra će bez električne energije ostati celo područje opštine Vladičin Han, saopštio nam je Vladan Veljković, ispred ED iz Vranja. Bez struje će žitelji te opštine biti… »

NEHUMANO: Izabrani lekar u penziji, pacijentkinja trpela bolove

Jugmedia 06.05.2016
LESKOVAC – Četrdesetogodišnju Natašu Zlatanović nijedan zdravstveni radnik u leskovačkom Domu zdravlja nije želeo da pregleda jer je njen izabrani lekar otišao u penziju; na kraju ipak primljena „na protekciju“ medicinske sestre koja je… »

Radnici „Gorice“ dve noći spavali na groblju

Jugmedia 06.05.2016
NIŠ – Agonija radnika „Gorice“ se nastavlja. Oko 60 radnika pogrebnog sektora „Gorica“ drugu noć zaredom spavalo je na klupama u kapeli na Novom groblju i u radionici za izradu spomenika. Zaposleni ističu da ne idu svojim kućama i zbog… »