Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 06.05.2016

David Guetta na EXIT donosi najveći spektakl u karijeri

MTV Srbija 06.05.2016
Najuticajniji svetski muzički producent i DJ, David Guetta nastupiće u petak 8. jula na EXIT festivalu. Najpoznatiji svetski producent nedavno je u anketi Play radija, proglašen za najtraženijeg izvođača u Srbiji, uz pop divu Adele, te grupe The… »

Poslušajte novi singl Ariane Grande "Into You"

MTV Srbija 06.05.2016
Pesma dolazi sa njenog predstojećeg albuma "Dangerous Woman"... Za približno dve nedelje (20. maja), Ariana Grande izdaće svoj treći studijski album "Dangerous Woman" na kojem je sarađivala sa Lil Wayneom, Futureom, Nicki Minaj i Macy Grey. U susret… »

Adele pomogla gej paru da se veri na koncertu u Kopenhagenu

MTV Srbija 06.05.2016
Adele je pop zvezda na usluzi. Ona ne samo da publici daje najbolji glas svake večeri, već brine i o njihovim ličnim stvarima. Na primer, na svom koncertu u Kopehagenu ona je pozvala fanove Andrea Soderberga i Simona Carlssona na binu i veselo… »

MTV Premijera: S.A.R.S. i Ničim izazvan i "Glupost"

MTV Srbija 06.05.2016
Šta je bolje od novih singlova bendova S.A.R.S. i Ničim izazvan? Bolje je njihov zajednički singl! Iako S.A.R.S. važi za jedan od koncertno najaktivnijih bendova u regionu, to izgleda ne znači da ćemo još dugo čekati njihov novi studijski album… »

Šta je otkrila autopsija Princea?

MTV Srbija 06.05.2016
Smrt Princea je bila potresna ali sada dobijamo još uznemirujuíh vesti o njegovj smrti, zapravo detalje... Kako je policija otvorila kriminalnu istragu nakon glasina da je zvezda bila zavisna od pilula, nove vesti kažu da je imao zakazan sastanak sa… »

Ničim izazvan: Moj prvi put sa Domaćicom

MTV Srbija 06.05.2016
Nakon nekoliko pokušaja, članovi benda Ničim izazvan uspešno su se popeli na vrh Domaćice ove nedelje! Njihova pesma „Odlaziš?“ nalazi se ove nedelje na prvom mestu naše regionalne MTV liste, a kako nam se čini, oni nemaju nameru da odu sa… »

Kada poraste, Jenny (Gossip Girl) postaje Taylor Swift?

MTV Srbija 06.05.2016
Ili je to u pitanju ili Taylor Swift kopira izgled male Jenny? Hm... Taylor Swift ovog proleća šeta svoj novi izgled - kratka platinasto plava kosa koju prati, rekli bismo, i malo opasniji, rokerskiji imidž. Kako vreme odmiče, čini nam se da Taylor… »

John Malkovich zakazao premijeru filma, ali...

MTV Srbija 06.05.2016
Poznati glumac ovih dana kreće sa promocijom svog novog filma koji u bioskope stiže tek za sto godina! Ne očekujte da ćete videti novi film Johna Malkovicha! Bar ne nekim zvaničnim putem. (Snaga hakera i pirata možda mu poremeti planove.) Jer, John… »

I Ariel Winter ima nešto da kaže o Kim Kardashian

MTV Srbija 06.05.2016
Kako je mesecima star golišavi selfi najpoznatije starlete ponovo postao glavna vest? Tako što je Chloe Moretz u novom intervjuu upitana da prokomentariše selfi Kim Kardashian koji je kritikovala i onda kada je objavljen. A njen odgovor ponovo je… »

Fifth Harmony iznenadile fanove novim spotom

MTV Srbija 06.05.2016
Upravo nam je stigao spot za novu pesmu „Write On Me“! U suret 27. maju kada planiraju da objave svoj drugi album „7/27“, 5H devojke objavile su novi spot. Zvezde američkog X Factora snimile su video za pesmu „Write On Me“ koja će se naći… »