Izvor: N1 Info arhiva vesti 06.05.2016

Klop: Sve ćemo da uradimo za ovaj divan klub

N1 Info 06.05.2016
Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da će njegovi fudbaleri u finalu Lige Evropa protiv Sevilje gledati da "iskoriste priliku" i osvoje trofej. "Kada odigrate utakmica kakvu smo mi odigrali u revanšu protiv Viljareala, onda jednostavno želite da… »

Janković: Svi se prave da se ništa nije desilo u Savamali

N1 Info 06.05.2016
Zaštitnik građana Saša Janković najavio je da će izveštaj postupanju policije tokom rušenja objekata u Savamali objaviti u ponedeljak, i da se nada da će taj slučaj biti rešen na nivou elementarne pravne države i sprovođenju zakona. "Ovo je… »

Nova stranka: Šef kabineta Malog iza rušenja u Hercegovačkoj

N1 Info 06.05.2016
Nova stranka izrazila je danas sumnju da iza "fantomskog" rušenja u Hercegovačkoj ulici stoji Luka Tomić, šef kabineta gradonačelnika Beograda Siniše Malog. Kako kažu, uvidom u podatke u Agenciji za privredne registre (APR) utvrdili su da je Tomić… »

SNS poziva da se istraži ko je porušio objekte u Savamali

N1 Info 06.05.2016
SNS poziva nadležne organe da istraže ko je srušio bespravno podignute objekte u Savamali, izjavio je potpredsednik Izvršnog odbora te stranke Aleksandar Jovičić koji je istovremeno osudio današnju konferenciju Nove stranke. On je pitao da li su na… »

Pajtić najavio neposredne izbore u DS-u

N1 Info 06.05.2016
Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić najavio je u Nišu da će ta stranka u roku od šest meseci od završetka izbora u Srbiji organizovati redovne stranačke izbore i to neposredne. "Umesto izbora posredstvom delegata, organizovaćemo neposredne… »

Đukanović: Balkan je nedovršen posao

N1 Info 06.05.2016
Premijer Crne Gore, Milo Đukanović, rekao je danas da je "potpuna integracija" Balkana u evropske i evroatlantske strukture uslov stabilnosti tog regiona i Evrope. "Balkan je i dalje nedovršen posao", rekao je Đukanović u Budvi na otvaranju foruma… »

Nastavnik u Kiseljaku istukao šest učenika

N1 Info 06.05.2016
Nastavnik M.B. Osnovne škole Kiseljak 1 u naselju Gromiljak u Bosni i Hercegovini naneo je lakše povrede šestorici učenika osmog razreda koje je istukao u školi. Incident u školi u Gromiljaku desio se u četvrtak, a nastavnika je policiji prijavio… »

Veoma uticajni Forin polisi Hasanbegovića nazvao fašistom

N1 Info 06.05.2016
Ugledni američki časopis Forin polici je objavio tekst u kojem analizira hrvatsku Vladu i u kojem ministra kulture Zlatka Hasanbegovića naziva fašistom. "Najnovija članica EU, Hrvatska ima neprikrivenog i tvrdoglavog fašistu u svojoj Vladi. Pokraj… »

Niš: Udruženja osoba s invaliditetom bez dinara iz budžeta

N1 Info 06.05.2016
Predstavnici 18 organizacija koje u Nišu okupljanju više od 20.000 osoba sa invaliditetom upozorili su da je njihov rad ugrožen, jer od početka godine od budžetom predviđenih 13 miliona dinara nisu dobili ni dinar. Na konferenciji koja je… »

Opoziciji u RS nije dozvoljen protest u Banjaluci

N1 Info 06.05.2016
Predsednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić rekao je da je gradska vlast Banjaluke odbila da izda dozvolu opozicionom Savezu za promene za održavanje protesta 14. maja. Kako je rekao Čavić, prostor na Trgu Krajine od 14. maja do 5… »