Izvor: NoviSad.com arhiva vesti 06.05.2016

Novi v. d. direktora VPŠ uspeo da preuzme dužnost

NoviSad.com 06.05.2016
Novi Sad - Patrik Drid, novopostavljeni vršilac dužnosti direktora Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu, danas je oko 10 sati uspeo da uđe u tu školu uz asistenciju policije i da preuzme upravljanje školom. foto: RAS / Robert Getel… »

Besplatan kurs akademskog pisanja na engleskom jeziku

NoviSad.com 06.05.2016
Novi Sad - Besplatan kurs akademskog pisanja na engleskom jeziku za studente i postdiplomce, koji žele da nastave svoju karijeru u inostranstvu ili objavljuju svoje radove na engleskom jeziku, biće održan u Američkom kutku. Kurs će početi 17. maja i… »

Rođeno deset dečaka i devet devojčica

NoviSad.com 06.05.2016
Novi Sad - Od četvrtka ujutru do danas u isto vreme, u Betaniji rođeno 19 beba: devet devojčica i deset dečaka. Tri dečaka je rodila Svetlana Arvaji (Crvenka). Majke devojčica su Bojana Zeković-Đokić, Slađana Kovačević, Arbena Namani, Olivera… »

U ponedeljak zamućena voda u celom gradu

NoviSad.com 06.05.2016
Novi Sad - Voda će u celom gradu najverovatnije povremeno biti zamućena u ponedeljak 9. maja, najavljuju iz "Vodovoda". Razlog toga su planirani radovi na Bulevaru Jaše Tomića, koji na ovoj lokaciji radovi traju već neko vreme.… »

Besplatne pripreme za prijemni ispit

NoviSad.com 06.05.2016
Novi Sad - Besplatne radionice za pripremu završnog ispita iz srpskog i matematike za učenike osmog razreda osnovnih škola počeće od sledeće sedmice u Udruženju građana NS blok (Bulevar oslobođenja 151). Članovi Udruženja građana NS blok… »