Izvor: OK radio arhiva vesti 06.05.2016

Janković: O rušenju Savamale i sa premijerom

OK radio 06.05.2016
Zaštitnik građana Saša Janković najavio je da će izveštaj postupanju policije tokom rušenja objekata u Savamali objaviti u ponedeljak, a da će ako treba o tom slučaju razgovarati i sa predsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem. "Ovo je… »

Danas je Đurđevdan

OK radio 06.05.2016
Srpska pravoslavna crkva i vernici i u Vranju 6. maja slave Svetog Georgija, jednog od devet velikomučenika i prvih stradalnika za hrišćansku veru. Praznik Svetog Georgija, jednog od devet velikomučenika i prvih stradalnika za hrišćansku veru… »

Le: Skupe kante za đubre oduvao vetar!

OK radio 06.05.2016
Tek postavljene kante u Leskovcu oduvao je vetar jer nisu bile dobro postavljene. Iz leskovačkog budžeta, 78 limenih kanti za smeće nabavljeno je za 1.460.000 dinara, u proseku po nešto više od 18.000 dinara po komadu, a većina njih prilikom… »

Vranjanka uhapšena zbog izborne krađe puštena iz pritvora

OK radio 06.05.2016
Vranjanka D. N. , aktivista JS, puštena je iz pritvora, gde je provela 12 dana, pošto je uhapšena nakon što je na dan izbora 24. aprila, vranjski SNS javnosti prezentovao audio snimak pokušaja kupovine glasova na jednom biračkom mestu u Vranju. Ovu… »

Oprez: Policija gađa!

OK radio 06.05.2016
Pripadnici Policijske uprave u Vranju izvršiće bojeva gađanja tokom nekoliko dana maja, na strelištima u rejonima sela Stubal i Reljan, saopštila je vranjska policija. Gađanje na strelištu u selu Stubal u opštini Vladičin Han, obaviće se od 09… »

Sindikat traži zaštitu za simpo i jumko

OK radio 06.05.2016
Predsednik Veća Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović je ocenio da je lek za tešku privrednu situaciju u Vranju privlačenje novih investicija, ali i zaštita nekadašnjih velikih preduzeća. On je predsedavao sednici Veća SSSS u… »

Stojković: Hapšenje D. N. politički čin!

OK radio 06.05.2016
Vranje - Hapšenje Vranjanke D. N. zbog sumnje u trgovinu glasovima na dan izbora, čisto je političke prirode, ocenio je njen advokat Aleksandar Stojković. On navodi da je hapšenje D. N. obavljeno bez ikakvih dokaza i pravih povoda. - Zaista se to… »

MMF: Kriza u Rusiji možda prolazi

OK radio 06.05.2016
Najgora ekonomska kriza u Rusiji je možda prošla, saopštio je Međunarodni monetarni fond. MMF je istovremeno upozorio i da potencijalna stagnacija evrozone i promena politika uzrokuju da perspektive centralne Evrope budu još neizvesnije. U… »

Ubica starice umešan i u ubistvo pevačice?

OK radio 06.05.2016
Policija traga za čovekom koji je pre deceniju u Borči ubio ženu u blizini mesta ubistva Jelene Marjanović. Zločinac pre tri godine izašao iz zatvora, a baku usmrtio udarajući je motkom po glavi. Operativci beogradske policije, u istrazi brutalnog… »

Srbiju uslovljavaju i Rumuni i Bugari?

OK radio 06.05.2016
Pored Hrvatske, svoje zahteve za davanje zelenog svetla za otvaranje poglavlja 23, Srbiji bi uskoro mogle da isporuče i Bugarska i Rumunija. Iz Bukurešta i Sofije takođe insistiraju da se ovde poboljšaju prava njihove manjine, a Rumuni dodatno traže… »