Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 06.05.2016

AKCIJA DAMASK! Uhapšen zbog pokušaja odlaska na ratište u Siriju!

Sandžak haber 06.05.2016
Osoba inicijala K.K. lišena je slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo iz člana 162b KZ BiH stav (2) “Protivzakonito formiranje i pridruživanje stranim paravojnim ili parapolicijskim formacijama“, u vezi sa članom 26… »

Sutra otvaranje porušene Džamije Ferhadija u Banjaluci, prisustvuje i odlazeći premijer Davutoglu (video)

Sandžak haber 06.05.2016
Sarajevo – U Banjaluci je sve spremno za sutrašnje otvaranje džamije, Ferhadija kada se očekuje prisustvo oko 10.000 posetilaca, prijavljen je dolazak više od 100 autobusa, a MUP RS želi da se svi građani i vernici osećaju sigurno, te će za to… »

Imamović bi formiranje poslaničkog kluba sa Zukorlićem

Sandžak haber 06.05.2016
Novi Pazar — Predsednik Izvršnog odbora SDA Sandžaka Enis Imamović pozvao je poslanike BDZS da u Skupštini Srbije formiraju manjinski poslanički klub. On je na konferenciji za novinare rekao da će ova stranka nastaviti saradnju sa Partijom za… »

PRIMER ZA SVE: Učenici Gimnazije ulepšavali svoje dvorište

Sandžak haber 06.05.2016
Učenici novopazarske Gimnazije zasadili su danas cveće u dvorištu te škole u Ulici Vuka Karadzića. Prema njihovim rečima, cilj ove akcije je uvećanje broja zelenih površina i podizanje svesti o očuvanju prirode. Ovo je jedna u nizu akcija… »

London dobio novog gradonačelnika muslimana Sadika Kana (foto)

Sandžak haber 06.05.2016
Kandidat laburističke stranke Sadik Kan prema pisanju britanskih medija, koji se pozivaju na izvore bliske Kanu, novi je gradonačelnik Londona, a u trci je pobedio konzervativca Zaka Goldsmita nakon 90 posto prebrojanih glasova u prvom krugu.Svi… »

SVINJSKE GLAVE NA GRADILIŠTU DŽAMIJE! Minare poprskano krvlju ovih u Islamu zabranjenih životinja!

Sandžak haber 06.05.2016
Na mjestu gdje se gradi džamija u sklopu Islamskog kulturnog centra u Grazu postavljene su dvije svinjske glave, a minaret je poprskan krvlju ovih životinja. Glasnogovornik Islamskog kulturnog centra u Grazu Aldin Bektaš za Anadoliju je izjavio kako su… »

Erdogan odbio vize EU: Idite vi svojim putem

Sandžak haber 06.05.2016
Ankara — Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan poručio je Evropskoj uniji da neće menjati svoje antiterorističke zakone zarad bezviznog režima koji nudi Brisel. “Vi idite svojim putem, a mi ćemo ići svojim”, rekao je Erdogan. Erdoganova… »

Berlin: Novi premijer turske da poštuje dogovor o izbeglicama

Sandžak haber 06.05.2016
Berlin – Nemačka očekuje od Turske da nastavi sprovođenje sporazuma sa Evropskom unijom o suzbijanju migracije uprkos ostavci turskog premijera, koji je sklopio taj sporazum, izjavio je portparol nemačke vlade. Ahmet Davutoglu je juče podneo… »

VIDEO // 76 Mercedesa u koloni! Kadirov ženio bratanca ovakav autoshow Mercedesa još niste videli

Sandžak haber 06.05.2016
Kićenih 76 svatova… Kad se Čečeni žene, bar oni koji imaju para, svatovi izgledaju kao autošou. Na YouTube-u se pojavio i snimak svadbe bratanića čečenskog predsjednika Ramzana Kadirova, a u svatovima koji su krenuli po mladu nalaze se najnoviji… »

Carina: Pazarac autobusom švercovao naftu iz Bosne!

Sandžak haber 06.05.2016
Carinici su 5. maja na graničnim prelazima Uvac i Horgoš sprečili pokušaje krijumčarenja nafte i deviza. Na prelazu Uvac koji se nalazi na granici sa BiH, 5. maja u popodnevnim časovima otkriven je pokušaj krijumčarenja 220 litara nafte. Naftu su… »