Izvor: Telegraf arhiva vesti 06.05.2016

Hrvati su srpsko selo 90-ih godina spalili do temelja, a sad su na njivi urezali ustaški simbol (video)

Telegraf 06.05.2016
On je bio veličine pola hektara, a ucrtan je traktorom. Meštani sela Dvrsnica u Bosni i Hercegovini doživeli su jedno neprijatno izenađenje kada su videli ucrtan ustaški simbol na Popovom polju. U HRVATSKOJ SE HRANE STRAHOM OD SRBA: Nemački film o… »

Sveća izazvala stravičan požar: Otac i šestoro dece poginuli na turskoj granici sa Sirijom!

Telegraf 06.05.2016
Mehmet Emin Bakir i njegova deca uzrasta od dve do 15 godina, stradali su u požaru kuće koji je izbio tokom prethodne noći. Majka je prebačena u bolnicu. Otac i šestoro dece poginuli su u požaru u njihovoj kući u Gazijantepu u jugoistočnoj… »

Pobesneli nastavnik iz bosne: Bacao stolove po učionici, povredio šestoro učenika!

Telegraf 06.05.2016
- Učenici su prevezeni u Dom zdravlja Kiseljak, gde su im konstatovane lake povrede. Službenici kriminalističke policije su izvršili uviđaj i preduzimaju druge istražne radnje na dokumentovanju uzroka ovog incidenta - rečeno je iz policije… »

Drama kod pule: Brod tonuo dok je 17 ljudi bilo na njemu!

Telegraf 06.05.2016
- Policija utvrđuje sve okolnosti događaja. Brod od 12 metara na kojem su bili svi putnici je potonuo. Zašto je voda počela prodirati ne znam, sve se tek utvrđuje - rekli su iz ronilačkog centra. Pulska pomorska policija je spasla na sedam… »

Potraga za Ognjenom ne jenjava Nestalog dečaka traže pomoću dronova, helikoptera, pasa (foto) (video)

Telegraf 06.05.2016
Jedan od HD snimaka drona, koji je nastao oko 13 časova objavljen je na YouTube-u. On obuhvata deo obale Morače, potez od Ambasadora do Milenijuma, staru kasarnu Morača i okolne terene, a građani su pozvani da ga pogledaju i jave nadležnima ukoliko… »

Novi HTC 10 predstavljen u Srbiji (foto) (video)

Telegraf 06.05.2016
- Tokom razvoja modela HTC 10 uvažili smo sve kritike i sugestije korisnika, medija i analitičara, i uvereni smo da smo stvorili uređaj koji u potpunosti opravdava našu filozofiju ’Power of 10’, koja simbolizuje najvišu ocenu za vrhunska… »

Sarajlija uhapšen u trebinju: Nameravao da se pridruži Islamskoj državi!

Telegraf 06.05.2016
Uhapšen je jer je osumnjičen da je 26. aprila napustio BiH u nameri da se u Siriji pridruži Islamskoj državi. Kenan Kršo (40) iz Sarajeva, poznati simpatizer Islamske države, sprečen je da se pridruži toj terorističkoj organizaciji, prenose… »

Izbegavajte ove delove grada i autobuske linije: Zastoj u saobraćaju zbog radova

Telegraf 06.05.2016
Radovi će trajati do 8. maja. Zbog radova koji su počeli danas u 11 sati u Radničkoj ulici izmenjene su trase linija GSP-a, a na Banovom brdu i kod Sajma saobraćaj je u zastoju. KREĆU GUŽVE NA BUBANJ POTOKU: Na ovoj naplatnoj rampi se čeka 15… »

Gde će beogradski "pauk" od sutra odnositi automobile?

Telegraf 06.05.2016
Parking servis je saopštio da se informacije o vozilima prenetim po nalogu nadležnih organa mogu dobiti na telefon Korisničkog servisa 011/30-35-400. Plac Javnog komunalnog preduzeća Parking servis za smeštaj vozila iz prekršaja na Slaviji prestaće… »

"Dobio sam otkaz jer sam odbio da podržim DS na Vračaru": Ovaj čovek tvrdi da je žrtva političkog progona!

Telegraf 06.05.2016
Otvorenim pismom kojim se obratio javnosti, bivši odbornik SNS u skupštini opštine Vračar Mladen Novakov nada se da će skrenuti pažnju na poslovanje SROC Vračar koje se nalazi pred zatvaranjem. Bivši odbornik SNS u skupštini opštine Vračar… »