Automobili arhiva vesti 09.05.2016

Nova Opel Astra Sports Tourer: Uspešan karavan bogate tradicije

Auto blog 09.05.2016
Deseta generacija: Opel Caravan i Sports Tourer daju karakter klasi kompaktnih automobila Riselshajm. Preko 24 miliona prodatih Opel Kadetta i Opel Astri predstavlja impresivnu brojku i značajno dostignuće. Kada bi bili poređani jedan iza drugog, svi… »

Nissan-LF Auto centar - U petak, 13. maja Nissan po specijalnim cenama

Auto magazin 09.05.2016
Uz niže cene još i posebni uslovi finansiranja, 20 odsto jeftiniji delovi i oprema, servisne pogodnosti, dodatni popust na kasko osiguranje... Skoro da se može reći da već tradicionalno beogradski LF Auto centar, prodavac i serviser Nissanovih… »

Specijalni Jeep kamp u čast 75. godišnjice brenda i grupe vlasnika Jeep vozila (JOG)

Auto blog 09.05.2016
• Treće izdanje najvećeg događaja grupe vlasnika Jeep vozila održaće se u Španiji od 2. do 5. juna • Specijalno izdanje Kampa povodom rođendana brenda čija istorija je počela 5. juna 1941. godine; • Jeep Trailcat i Jeep Comanche, dva… »

Ludo i brzo: Deveta fešta alfista na Adi Huji

Kurir 09.05.2016
Alfisti se opet okupljaju na Adi Huji u Beogradu! Alfa Romeo klub Srbije u subotu, 21. maja, organizuje deveti međunarodni skup ljubitelja popularnih italijanskih automobila. Prema rečima organizatora, očekuje se rekordan broj „alfi“, a pošto su… »

Chevrolet nije po volji iranskog verskog vođe

B92 09.05.2016
Dok se posle podizanja ekonomskih sankcija Peugeot sprema da 2017. otpočne proizvodnju automobila u Iranu, a Audi razmatra ponovni ulazak na tržište ove zemlje, za Chevrolet izgleda nema mesta u iranskim prodajnim salonima. Prodaja vozila marke… »

Apple i Google traže zemljište za izgradnju fabrike automobila?

Auto blog 09.05.2016
Dva tehnološka giganta su već najavila proizvodnju autonomnog vozila, a sada su u potrazi za zemljištem gde će biti napravljen veliki kompleks. Vest je objavio Wall Street Journal pozivajući se na informaciju neimenovanog vlasnika veće parcele u… »

U planu i Mercedes CLC

Auto blog 09.05.2016
Mercedes je do sada novu C klasu predstavio u formi limuzine, karavana, kupea i kabrioleta, ali to nije sve. Možemo naime očekivati i C klasu u formi kupea sa četvora vrata, a eventualni izgled je prikazan na ovim renderima iz nemačkog Auto Bilda… »

Najnoviji apdejt softvera zabavlja vozače Tesle

Auto blog 09.05.2016
Kako piše B92, Tesla Motors ima običaj da iznenadi vlasnike svojih automobila nekom sitnicom prilikom svakog novog unapređenja softvera. Ovog puta, priredio im je mali lajt šou koji će ih zabaviti dok čekaju da se dopune pogonske baterije. Teslini… »

BMW Generation X roadshow u Srbiji

Vrele gume 09.05.2016
Kompanija Delta Motors, u saradnji sa BMW Group, organizovala je ekskluzivan BMW Generation X događaj tokom kojeg je promovisala celokupnu gamu BMW X modela. BMW Generation X roadshow, na putu kroz 10 evropskih zemalja, posetio je Beograd od 06. do 08… »

Predstavljeni Subaru Legacy Sport & Outback Touring (2017)

Total car 09.05.2016
Subaru je predstavio svoje nove Legacy Sport i Outback Touring modele za narednu godinu. Legacy Sport ima neznatno izmenjenu spoljašnjost sa tamnosivom rešetkom i specijalnim maglenkama u sjajnocrnom kućištu. Model ima i hromirani trim, srebrna… »