Izvor: Auto blog/Automobili arhiva vesti 09.05.2016

Nova Opel Astra Sports Tourer: Uspešan karavan bogate tradicije

Auto blog 09.05.2016
Deseta generacija: Opel Caravan i Sports Tourer daju karakter klasi kompaktnih automobila Riselshajm. Preko 24 miliona prodatih Opel Kadetta i Opel Astri predstavlja impresivnu brojku i značajno dostignuće. Kada bi bili poređani jedan iza drugog, svi… »

Nissan-LF Auto centar: U petak, 13. maja Nissan automobili po specijalnim cenama

Auto blog 09.05.2016
Uz niže cene još i posebni uslovi finansiranja, 20 odsto jeftiniji delovi i oprema, servisne pogodnosti, dodatni popust na kasko osiguranje… Skoro da se može reći da već tradicionalno beogradski LF Auto centar, prodavac i serviser Nissanovih… »

Specijalni Jeep kamp u čast 75. godišnjice brenda i grupe vlasnika Jeep vozila (JOG)

Auto blog 09.05.2016
• Treće izdanje najvećeg događaja grupe vlasnika Jeep vozila održaće se u Španiji od 2. do 5. juna • Specijalno izdanje Kampa povodom rođendana brenda čija istorija je počela 5. juna 1941. godine; • Jeep Trailcat i Jeep Comanche, dva… »

Veliki skup Alfa Romeo kluba Srbije 21. maja

Auto blog 09.05.2016
Alfisti se opet okupljaju na Adi Huji u Beogradu! Alfa Romeo klub Srbije u subotu, 21. maja, organizuje deveti međunarodni skup ljubitelja popularnih italijanskih automobila. Prema rečima organizatora, očekuje se rekordan broj „alfi“, a pošto su… »

Chevrolet zabranjen u Iranu

Auto blog 09.05.2016
Automobili američkog proizvođača imaju veliku masu i puno troše, kaže iranski vrhovni vođa Ali Hamnei Amerikanci se neće osladiti otvaranjem iranskog tržišta nakon ukidanja sankcija. Peugeot će 2017. u Iranu početi da proizvodi automobile, a… »

Apple i Google traže zemljište za izgradnju fabrike automobila?

Auto blog 09.05.2016
Dva tehnološka giganta su već najavila proizvodnju autonomnog vozila, a sada su u potrazi za zemljištem gde će biti napravljen veliki kompleks. Vest je objavio Wall Street Journal pozivajući se na informaciju neimenovanog vlasnika veće parcele u… »

Najnoviji apdejt softvera zabavlja vozače Tesle

Auto blog 09.05.2016
Kako piše B92, Tesla Motors ima običaj da iznenadi vlasnike svojih automobila nekom sitnicom prilikom svakog novog unapređenja softvera. Ovog puta, priredio im je mali lajt šou koji će ih zabaviti dok čekaju da se dopune pogonske baterije. Teslini… »

U planu i Mercedes CLC

Auto blog 09.05.2016
Mercedes je do sada novu C klasu predstavio u formi limuzine, karavana, kupea i kabrioleta, ali to nije sve. Možemo naime očekivati i C klasu u formi kupea sa četvora vrata, a eventualni izgled je prikazan na ovim renderima iz nemačkog Auto Bilda… »

Novi Jeep Wrangler i sa novim 2,0 litarskim turbo benzincem

Auto blog 09.05.2016
Nedavno je bilo reči o tome da će Jeep u prvoj polovini sledeće godine i zvanično predstaviti novu, četvrtu generaciju Wranglera, a u međuvremenu su se pojavili neki novi detalji. Treba podsetiti da će Wrangler modelske godine 2018 pokretati… »

Najavljena nagrada i za svetski urbani auto godine

Auto blog 09.05.2016
Svetski automobil godine za 2017. uvodi novu kategoriju. Nagrada će se deliti i za najbolje urbano vozilo. Ta kategorija je rezervisana je za male automobile čija dužina ne prelazi četiri metra. Odlučujući kriterijum su da je bezbedan, tih, čist… »