Izvor: Domino magazin/Zabava arhiva vesti 09.05.2016

Ovo je najluđa teorija o Igri prestola do sada

Domino magazin 09.05.2016
Jon Snow nije spasitelj nego je to…. Verovatno ste i vi pod utiskom novih epizoda Igre prestola? Ali ako ste bar malo upućeni u pozadinu priče trebalo bi da znate da postoji i legenda o Azor Ahaiju, koji je već jednom pobedio White Walkerse i koji bi… »

Vrela nemačka policajka zaludela svet

Domino magazin 09.05.2016
Uhapsi me molim te! Nemačka policajka Adrienne Kolesza je svojim telom zaludela svet. A ni njeno lepo lice ni malo ne zaostaje. Za slavu je sama “kriva” pošto na svoj Instagram objavljuje vrlo zanimljive fotke. Adrienne ima trideset jednu godinu a… »

Ovo bi bio najbolji film svih vremena

Domino magazin 09.05.2016
Naučnici sve izračunali. Evo ko bi trebalo da učestvuje u filmu koji bi mogao da bude najbolji svih vremena. Smatra se da je najkvalitetniji film Shawshank Redemption, koji na Imdb već godinama ubedljivo drži prvo mesto po oceni. E pa statističari… »

Verovatno najbolji gedžet za kampovanje

Domino magazin 09.05.2016
Posle noža i sekire. Evo ga verovatno najkorisniji gedžet za kampovanje koji možete da ponesete u prirodu. Dobro, posle noža, sekire i par drugih sitnica važnih za preživljavanje. 
To je Pocket Shower, prenosivi tuš. Koji naravno možete da… »

14 naučnih činjenica u koje nećete tako lako poverovati

Domino magazin 09.05.2016
Iako su skroz tačne. 1. Lopta od stakla će odskočiti više od gumene lopte. 2. Jastozi su besmrtni i rastu do kraja života. Odnosno dok ih neko ne pojede. 3. Svaki put kada pomirišete ljubičice to radite po prvi put. Njihov miris se sastoji od… »

Šta sve možeš u Salcburgu, ako si kul

Domino magazin 09.05.2016
Sva lica grada. Ako već niste pročitali prvi deo našeg putopisa iz Salcburga kliknite ovde. A onda se vraćamo u Salcburg. Gradić bogate istorije, trpeze i kulture, ljubaznih ljudi i ugostitelja koji će sve da učine samo da vama bude ubodno. A… »

Boja zemlje, Elvedin Nezirović

Domino magazin 09.05.2016
Laguna je objavila roman bosansko-hercegovačkog autora. Nezirović pripoveda porodičnu dramu ali i istorijski roman. „Boja zemlje“ otvara se pričom o ocu koji gine u saobraćajnoj nesreći kada je njegovom sinu, autoru ovog romana, samo sedam… »

Isprobali smo S7 i S7 Edge

Domino magazin 09.05.2016
Samsung ima čime da se pohvali. Samsung je sredinom marta u Srbiji predstavio svoje nove vrhunske modele pametnih telefona. Naravno to su Galaxy S7 i S7 Edge. A sada smo imali priliku i da ih testiramo u praksi. Dizajn Ono što se prvo primećuje jeste… »

Hoćete da se obogatite? Uradite ovo!

Domino magazin 09.05.2016
Naučnici otkrili šta je to što povezje najbogatije ljude sveta. Šta je to po čemu se super bogati razliku od ostatka ljudi? Osim novca naravno. E pa evo odgovora. Oni čitaju. Knjige. Zaista čijaju mnogo knjiga. Recimo osnivač Microsofa Bill Gates… »

Levi’s Commuter za proleće 2016.

Domino magazin 09.05.2016
Udobnost, pokrivenost i trajnost su komponente Levi’s Commuter kolekcije koje će vam pomoći da se vozite danju ili noću, po kiši ili suncu. Za proleće 2016. godine su se fokusirali na osnovne proizvode i potrebe za učinak savremenog urbanog… »