Izvor: Insajder arhiva vesti 09.05.2016

Janković: Neko naredio policiji da ne dođe u Savamalu

Insajder 09.05.2016
Zaštitnik građana objavio je izveštaj o kontroli snimaka policijskih operatera u noći tokom koje je porušen deo Savamale, a u kom navodi da su građani govorili istinu, a da Policija nije htela da dođe u Savamalu. Zaštitnik građana Saša Janković… »

Vladimir Pavićević podneo ostavku na sve funkcije u Novoj stranci

Insajder 09.05.2016
Zamenik predsednika Nove stranke Vladimir Pavićević saopštio je danas da je podneo ostavku na sve stranačke funkcije, ali da ostaje član stranke. On je na konferenciji za novinare rekao da je tu odluku doneo jer na vanrednim parlamentarnim izborima i… »

Napad na Vazuru: Nema pritvora za vođu Janičara?

Insajder 09.05.2016
Kako je za Insajder.net rečeno u Prvom osnovnom tužilaštvu, predložen je pritvor samo dvojici napadača na direktora FK Partizan, a u kom su teško povređeni pripadnik obezbeđenja i vozač kluba. Kako nam je potvrđeno u Tužilaštvu, zbog tog… »

Koja stranka ima koliko mandata?

Insajder 09.05.2016
Nakon održanih izbora i izbrojanih glasova, srpski parlament dobija novi saziv s novom podelom mandata. Koalicija oko Srpske napredne stranke osvojila je 131 mandat, a na toj listi u Parlament će ući čitav niz stranka. SNS će imati 93 mandata, SDPS… »

Poverenik reagovao zbog iznošenja detalja o povredama Nede Arnerić

Insajder 09.05.2016
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić reagovao je na pisanja medija u Srbiji o detaljima povreda glumice Nede Arnerić, koja je danas teško povređena nakon pada sa terase na trećem spratu. Glumica… »

Otvoreno pismo novinara i urednika RTV-a

Insajder 09.05.2016
Novinari i urednici Radio-televizije Vojvodine saopštili su da su zabrinuti da bi nagle i nejasno obrazložene kadrovske promene u RTV-u mogle da naruše teško stečen ugled pokrajinskog javnog servisa i poverenje građana. U otvorenom pismu više od 40… »

U biračkom spisku i lica rođena još u XIX veku

Insajder 09.05.2016
Prema podacima do kojih je došao Insajder.net, u Jedinstvenom biračkom spisku, samo na teritoriji Beograda, nalaze se najmanje 23 osobe koje su rođene još u XIX veku. Proverom tih podataka i jedinstvenih matičnih brojeva građana preko sajta… »