Izvor: Kurir/Zabava arhiva vesti 09.05.2016

Da li se Zmaj od Šipova vraća u Parove: Evo šta kažu u produkciji

Kurir 09.05.2016
Učenik rijaliti šou programa "Parovi" Ilija Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipova posle godinu i više dana učešća u rijalitijima na TV "Hepi" neće nastaviti učešće. Zmaj koji je nedavno sahranio rođenog brata Rajka neće se vratiti u… »

Specijalan gost: Džastin Timberlejk nastupa na pesmi Evrovizije

Kurir 09.05.2016
Američki pevač Džastin Timberlejk nastupiće na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije koje se održava tokom vikenda. Organizatori takmičenja saopštili su da će Timberlejk nastupiti u subotu u revijalnom delu programa i izvesti svoju novu… »

Talija – 8 minuta o ljubavi: Da li je moguće prijateljstvo između muškarca i žene?

Kurir 09.05.2016
Prijatelj ili drug? U večnoj dilemi ko vam je pravi prijatelj, a ko ne, pitamo se da li je prijateljstvo između muškarca i žene moguće. U društvu naše poznate glumice Hristine Popović i njenog, a i našeg prijatelja, poznatog pisca Dejana Tijaga… »

(Video) Krunićka podivljala: Jelena napala Arminu, pokidala bubicu i izbačena iz Parova

Kurir 09.05.2016
Klaberka Jelena Krunić ponovo je diskfalifikovana iz Parova zbog nasilja. Naime, s obzirom na to da je bilo redovno izbacivanje i da je jedan takmičar trebalo da ispadne - to se nije desilo. U jednom trenutku Jelena Krunić je pokidala bubicu, pa… »

(Video) Goga menja pol: Igračica će po izlasku sa imanja postati muškarac?

Kurir 09.05.2016
Lepo vreme na imanju iskoristili su Filip Đukić, Nemanja MCN i Gorana Goga Aleksić koji su izneli hranu kako bi ručali napolju. Naravno, kako je poznato da između Goge i Nemanje postoji velika netrpeljivost, napolju je bilo jako zanimljivo. Njih… »

(Video) Preslišao prolaznika: Aci Živanoviću prišao čovek na ulici, a onda...

Kurir 09.05.2016
Pevač je hodao bezbrižno ulicom, kada mu je prišao čovek sa kamerom. Čovek je snimao Acu, a kada mu se Živanović približio, postavio mu je jedno pitanje. U videu pogledajte kako je pevač odreagovao: Video Aleksandar Živanović DA LI VI OVO… »

Lek postoji: Ovo je recept kako da zavolite ponedeljak, jednom zauvek...

Kurir 09.05.2016
Prema nekim istraživanjima, ponedeljak je ljudima najgori dan u nedelji jer moraju iz slobodnog vikenda uskočiti u obveze koje ih čekaju na poslu, ali lek postoji. Retki su ljudi koje oduševljava ponedeljak, jer slobodan vikend je prošao i ponovno se… »

(Foto) prima samo skupe poklone: Tijana Ajfon dobila plac na Mesecu

Kurir 09.05.2016
Tijana Ajfon pohvalila se na društvenim mrežama neobičnim poklonom. Starleta je dobila plac, i to ne Mesecu. "Zna da volim skupe poklone, ali ovo je premašilo i moju maštu. Ponosna vlasnica placa na mesecu", napisala je Tijana u opisu fotografije… »

(Video 18 +) najšokantnija gastozova priča: Otkrio sve prljave detalje seksa sa Macom i Ajfonkom

Kurir 09.05.2016
Nenad Marinković Gastoz otkrio je da je tokom rijalitija Parovi imao seks sa četiri devojke, a onda u detalje objasnio kako je bilo sa Macom i Tijanom Ajfon, a šta se desilo sa Šavijom i Jelenom Krunić. Prvo je ispričao kakav je odnos imao sa Macom… »

(Foto) Goca Božinovska izblamirala sina: Ostavila mu poruku na Instagramu zbog koje se svi smeju

Kurir 09.05.2016
Pevačica Goca Božinovska podlegla je trendu i pridružila se društvenim mrežama. Otvorila je profil na Instagramu ali joj njegovo funkcionisanje nije najjasnije pa je odmah izblamirala sina, Mirka Šijana. On je podelio fotografiju iz detinjstva a… »