Izvor: Mjuz news/Zabava arhiva vesti 09.05.2016

Luke Black najavljuje singl i nastupe u Kini

Mjuz news 09.05.2016
Demons u maju, Kina u junu. Ređaju se singlovi i ide se ka albumu, a za to vreme, Luke Black postaje primećen i na drugim tržištima. Pesmama "D-Generation", "Holding On To Love" i "Thorns" stekao je fanove u Kini, a pred njima će nastupati u junu… »

Upoznajte štićenika Calvina Harrisa

Mjuz news 09.05.2016
Njegovo ime je Generik. Tyson O'Brien je DJ i producent sa zavidnom karijerom u Australiji. Radi pod imenom Generik. Poznat je po remiksima hitova, ali i originalnim pesmama kao što je "Weekend". Odnedavno, postao je štićenik Calvina Harrisa, pa je… »

Alicia Moore u zemlji čuda

Mjuz news 09.05.2016
Pink izbacila novu pesmu. Pevačica Alicia Moore, poznatija kao Pink, kao što smo i najavljivali, izbacila je novi spot. Reč je o pesmi još jednog bioskopskog spektakla, nove Disney produkcije čuvene priče o "Alisi u zemlji čuda". Uz mnogo kostima… »

Enrique Iglesias danas stiže u Beograd!

Mjuz news 09.05.2016
Poznata lista pesama koje će izvesti u Areni 10. maja. Kralj latino popa, Enrike Iglesias dolazi danas, u ponedeljak, 9. maja u Beograd. Naša publika će Enrikea videti odmah na početku njegove ovogodišnje evropske “Sex and Love” turneje. Sinoć… »

Justin Timberlake, Ariana Grande i Gwen Stefani na istom albumu

Mjuz news 09.05.2016
Za potrebe filma Trolls. Justin Timberlake ima jednu od glavnih uloga, ali je i izvršni producent soundtracka za film "Trolls" čija se premijera očekuje u novembru. Već smo dobili pesmu "Can't Stop The Feeling", uskoro ćemo dobiti i ostale. Na spisku… »