Izvor: Nova energija/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 09.05.2016

Louis CK u epizodi: Kako se odvojiti od interneta?

Nova energija 09.05.2016
Jedan od najpoznatijih i najpopularnijih komičara današnjice Louis CK u intervjuu u emisiji Konana O’Brajana na ličnom primeru pokazao je koliko smo zapravo zavisni od interneta i koliko nam lako odvuče pažnju. On je zbog svog telefona zapostavljao… »

PRO.PR u Hrvatskom zagorju

Nova energija 09.05.2016
Jubilarna, 15. PRO.PR konferencija održaće se sledeće godine u Termama Tuhelj od 6. do 8. aprila pod pokroviteljstvom župana Krapinsko-zagorske županije, g. Željka Kolara. Na današnjem sastanku, koji se održao u Krapini, uz predsednika… »

Kori Udovički i Zverko o online upisu dece u vrtić

Nova energija 09.05.2016
Kao i uvek, NovaEnergija.Net prati novitete koji se dešavaju u domaćoj e-Upravi, stoga smo se obratili Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave kako bismo saznali nešto više o najnovijem servisu: Napravili smo još jedan važan i jedinstven… »

Motivacija pred leto: Britanski startap vam plaća da ostanete fit

Nova energija 09.05.2016
Besplatna aplikacija koja je lansirana danas u Velikoj Britaniji pod nazivom “ Sweatcoin” želi da vam da digitalne nagrade – koje se zovu isto kao aplikacija – i to onima koji su spremni da ustanu iz kreveta i sa svojih stolica i zarade je… »

Sponzorisane sadržaje od sada će moći da postuju samo verifikovane Facebook stranice

Nova energija 09.05.2016
Facebook je nedavno napravio nove izmene u politici brediranog sadržaja i nećete novinama biti zadovoljni, pogotovo marketing menadžeri. Potrebno je da imate verifikovanu Facebook stranicu ako želite da brendirate sadržaj. Verifikovane stranice su… »