Izvor: Organ vlasti/Zabava arhiva vesti 09.05.2016

Prvi Ženski hakaton u Srbiji

Organ vlasti 09.05.2016
U Beogradu se održava prvi Ženski hakaton u Srbiji i to 13. i 14. maja, a sve zainteresovane mlade dame mogu se prijaviti do srede uveče. Za neupućene, prvi Ženski hakaton organizuje Fakultet informacionih tehnologija Metropolitan u saradnji sa… »

Prevencija raka kože – šta možemo da uradimo?

Organ vlasti 09.05.2016
Prevencija raka kože treba da je naša svakodnevna obaveza, naročito pred dolazak leta i evo kakve su preporuke lekara. Jeste li znali da je izloženost Suncu najpreventabilniji faktor rizika za sve tipove raka kože, uključujući i melanom i jeste li… »

Bacanje hrane – sve što treba da znate

Organ vlasti 09.05.2016
Koje posledice ima bacanje hrane i šta sve treba znati da biste ovu ružnu naviku sveli na najmanju moguću meru? O ozbiljno lošim posledicama koje bacanje hrane ima po ljude i okolinu pisala sam nešto ranije, a sada vam donosim Jamieve savete o tome… »

Ovako je Kim Kardashian iznenađena za Dan majki

Organ vlasti 09.05.2016
Kanye West svakako postavlja visoke standarde: ovako je Kim Kardashian iznenađena za Dan majki, ne biste verovali. U potpunoj suprotnosti sa onim kako ih inače doživljavamo, ali i kako sami sebe predstavljaju, ove godine, Kim Kardashian je za Dan majki… »